3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

BU AYIP DA BİZE YETER!

22 Temmuz 2022, Cuma 14:11
BU AYIP DA BİZE YETER!

Bilindiği üzere Altaş Denizlispor yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Burdur’da sürdürüyor. Geçen sezonu kamp yapmadan geçiren buna rağmen son 15 haftanın lideri olmayı başaran takımımızdan bu sene haliyle beklentiler bir tık yukarıda. Oyuncu grubunun ücretlerinde yapılan iyileştirme yeni sezonda futbola da olumlu anlamda yansıyacaktır. Zaten idmanlarda yaşı ilerleyen Gökhan Süzen’in bile gençlere taş çıkarırcasına oynamasını gördüğümüzde futbolcuların ne durumda olduğunu görmek çok da zor değil.

İşin bir de Mesut Bakkal boyutu var tabi. Geçen sezon çabuk ısındığı, sistemini çabuk uygulattığı takımında bu sezon çok daha rahat edecektir. Zaten dillerini, dertlerini bildiği öğrencilerini daha doğru yönlendirip daha güzel skorlar alacaktır. Yani bu sezon düşmemeye oynamak yerine bana kalırsa yeni alınan kararla birlikte 7’nci takımın bile play-off oynayacağı ligde üst sıralar hedeflenmeli. Olur olmaz bilemem, ama önemli olan hedefi koymak ve o yönde mücadele etmek.

Altaş Denizlispor, geçtiğimiz sezonun başında bir varoluş mücadelesi içindeydi. Son dakikaya kadar başkan adayı bile yokken öyle ya da böyle bir yönetim oluşturuldu. Ardından yoktan bir takım yaratıldı. Ligler bile başlamıştı biz transfer yaparken. Bunları sık sık yazıyorum çünkü nereden nereye geldiğimizi de iyi bilmemiz gerekiyor. Sadede gelecek olursak bir grafik çizilecek olsa, 0’dan 50’ye kadar Altaş Denizlispor 25’in üzerine çıktı bu grafikte bu zorlu yolda. 50’ye yakınlaşmak demek play-off 50 demek Süper Lig demek. Evet zor hedefler ama çıkın da deyin bakalım biriniz imkansız diye.

Nereden nereye geldik öyle değil mi? Şunu ifade edeceğim. Camia bu noktaya gelirken ya da gelmeye çalışırken basın olarak, taraftar olarak Denizli olarak biz ne yaptık. Çok net ifade edeceğim. Koca bir hiç. Geçen sezon tribünleri boş bıraktık. Evli adamın karısını çocuğunu sever gibi seviyoruz diyoruz Altaş Denizlispor’u ama en ufak başarısızlıkta hemen küsüyoruz. Yakışıyor mu bu bize? İşin bir de medya boyutuna geleceğim. Kulübün başarı grafiği yakaladığında dahi sözüm ona medyacılar haber üretip kamuoyunu etkileyerek Altaş Denizlispor’a sahip çıkacağına, taraftarı coşturacağına iki kelime maç haberi yazmaktan başka bir şey yapmadılar, yine yapmayacaklar emin olun. Taraftarlar basını fazlasıyla dikkate alır ama bizim basınımız ne Denizli’yi ne de taraftarı dikkate alıp iki kelime üretmekten aciz maalesef. Çok ama çok üzücü.

Önceki gün bir hazırlık maçı oynadık Bodrumspor’la. Yeni sezonun ilk maçıydı bu. Bir heyecan yok, hiç bir şey yok. Gol ne zaman atıldı, sahaya kimler çıktı, kimler oynadı hiçbir fikrimiz yok. Niye çünkü bilgi akışı yok. Kulübün resmi kanalı bile tek kelime haber geçmedi bu maçla alakalı. Halbuki bir youtube yayını bile yapılsa binlerce insan bu maçı izlerdi buna yüzde yüz eminim. Yerel TV kanalarımızın bu maçı yayınlamamış olmasına hiç girmiyorum zaten.

Çok sinirliyim, çok öfkeliyim bu hususlarda. Çok da fazla uzatmak istemiyorum. Derdimi anlatabildiğimi düşünüyorum. Başlığımda da bu ayıp yeter dedim ama aslında bir değil ortada bin tane ayıp var. Yeter de artar bile bunlar bize…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.