Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

“Bu Ölümlere Artık Dur Deyin”

23 Aralık 2017, Cumartesi 12:24

Şehrimizin en önemli sorunlarından birisi herkesin bildiği gibi trafik olsa gerek Denizli Belediyesinin uzun yıllardır trafik sorununu çözmek için yaptığı yatırımları göz ardı edemeyiz şehirlerarası yol güzergâhlarında yapılan köprülü kavşaklar ve yaya trafiğinin olduğu bölgelere yapılan üst geçitler bunlar tabi ki güzel şeyler lakin Antalya yolu üzerinde bir haftada 2 can gitti biliyor musunuz?
Buna ya üst geçidi kullanıverse deyip geçmek doğru değildir bazen üst geçidi kullanmayı zorunlu hale getirmek gerekir karşıdan karşıya üst geçidi kullanmadan geçemesin mesela orta refüjlerin şehrimize yakışır modernlikte kapatılması yayaların mecburen üst geçidi kullanmasını sağlayacaktır...
Bir de şu var ki üst geçit yapıyoruz tamam güzel lakin özürlüler için yaşlılar için asansör koyulamaz mı?
Mesela daha basit insanı yormadan karşıdan karşıya geçişin yapıldığı bir proje yapılamaz mı? Şehrimizde bir birinden değerli işinin uzmanı mimarlar tarafından projeler geliştirilip belediye bunu anketle belirlese daha faydalı olmaz mı ?
Ana cadde üzerlerine Antalya-İzmir-Ankara yolu üzerlerine araçların hızlarını belirten yavaş olmasını uyaran sistemler koyulamaz mı? Trafik denetleme ekipleri şehir içi hız limitlerinin denetimine kazaların ve can kayıplarının yoğun olduğu bu bölgelerde yoğunlaştırılıp önüne geçemez mi ?
Bir başka can gitmesin diye bir başka bahar solmasın diye çalışmalıyız..
Araç sürücüleri lütfen biraz daha duyarlı biraz daha dikkat şehir içi hız kurallarına uyalım unutma senin gidecek olduğun yerde bekleyenin gibi yayanın da bir bekleyeni var
Umudu var yarını var planları var Yok etmeyin
En büyük yatırım insan hayatına yapılan yatırımdır en büyük hizmet insana yapılan hizmettir...
SAYGILARIMLA...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.