Denizli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

CHP İKTİDAR OLANA KADAR KILIÇDAROĞLU KAÇ SEÇİM KAYBETMELİDİR?

07 Şubat 2018, Çarşamba 15:09

Her zaman söylerim siyasi partiler kanunu değişmeden halkın hür iradesi siyasi partilerde sağlanamamaktadır vay efendim bu nerden çıktı diyecekseniz şöyle sorayım delegeleri kim seçiyor ?

Delegeler kimi seçiyor?

İkisinin cevabı aynı kişi biliyor musunuz?

Şimdi gelelim Kılıçdaroğlu’na. Herkesin bildiği gibi Sayın Deniz Baykal’a kurulan kaset kumpası ile boşalan genel başkanlık için aday olan sayın Kılıçdaroğlu 1189 delegenin tamamının oyunu alarak genel başkan seçildi. 2010 yılıydı aradan 8 yıl geçti. Bu süre zarfında sayın Kılıçdaroğlu girdiği 9 seçimi de kaybetmiştir. Hatta seçimin birinde kaybetmesine rağmen oyumuzu arttırdık diye de kutlama yapmıştır...

Aslında Sayın Kılıçdaroğlu’nun hakkını yemeyelim 8 yıldır seçim kaybetmediği tek seçim genel başkanlık seçimleridir...

Kaybedenler yerinde durduğu müddetçe kazananlarda hep aynı olacaktır görüşündeyim...

Biz koltuğu çok sevdik tabandan tavana kadar koltuğa oturan kalkmak istemedi muhtardan tutun Meclis üyelerine il başkanlarına belediye başkanlarına milletvekillerine ve başbakanlığa kadar kim oturduysa ya zorla kaldırdılar ya da kandırarak kaldırdılar ya da diğer koltuğa geçeyim derken ortada kaldılar...

Aslında çok basit. Düşünün ki ilköğretim okulunda beden eğitimi öğretmenisiniz ve iki öğrencinizi seçtiniz. Dediniz ki karşıda bir hedef var. Yarış yapacaksınız kim önce varırsa kazanıyor ve başlattınız yarışı. Kazanan hedefine vardı. Kaybedenle ertesi günü aynı öğrenciyi yine koşturdunuz. Yine bir gün önce kazanan yine kazandı. Bak size söyleyeyim diğer öğrenci ne der biliyor musunuz?

Ben der onunla yarışmam niye derseniz o beni hep geçiyor der..!

Yıllardır bunu söyleyemediniz hem kendinize hem geleceğe hem seçmeninize yazık ediyorsunuz...

Şimdi yazımın başlığına dönelim ve soruyu sorayım CHP iktidar olması için sayın Kılıçdaroğlu’nun kaç seçim kaybetmesi gerekmektedir?

SAYGILARIMLA...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.