Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı ve Ekibi

07 Eylül 2021, Salı 10:28
Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı ve Ekibi

Yaklaşık iki yıl önce Denizli Ülkü ocakları başkanlığı görevini üstlenen Murat Aydınlı, öyle güzel çalışmamalar yaptı ki; Aklınıza ne gelirse, sokak hayvanları için barınak mı, Gençliğin kanayan yarası uyuşturucuya ve madde bağımlılığına karşı başlattığı mücadele mi, Benim ihtiyacım var! Diyen bir yuvaya koşmaktan mı, Evi tamir edilen bir köylüye uzanan el mi, Robotik kodlamadan mı, SMA Hastalarına verdiği desteklerden mi?
Yarınlarımızın garantisi çocuklarımızın önlerine uzattığı kitaplardan mı?
Belki de atladığım aklıma gelmeyen o kadar güzel çalışmalar yaptı ki, görüşü ve fikri ne olursa olsun toplumun her kesiminden takdirle bahsedildi.
Öyle de güzel bir ekibi var ki; kimi Ali olmuş, kimi Ferdi, kimi Kürşat kimi Vehbi...
İnanın içlerinde sadece inandıkları davanın sadakati ve daha neler yapabilirimin çabası...
İki yıldır ben hiç birinin yorulduk dediğini duymadım.
Bu günlerde hummalı bir çalışma var “Yine eski günlerdeki gibi” diyerek afişler esnafların camlarına, direklere, duvarlara asılmaya başlandı. Ülkücü camianın yanı sıra herkesin sevdiği ünlü sanatçı; “Mustafa Yıldızdoğan” Denizli turnesine geliyor. Bu ekibe ve Denizliye  sanırım Ocak başkanının bir teşekkürü olsa gerek...
Boş verin siyaseti yazdığım kadar yazmadığım yaptıkları var,  insana dokunan, geleceğe ışık tutan, gençlerin eline kitap uzatan, ilimin bilimin peşinden yol açan bu güzel yürekli ekibi kutluyorum.
Gayret ile hayret bir birine yakın iki sözcüklerdir. Kimileri var ki gayret üstüne gayret eder, kimleri ise hayret üstüne hayret...
İşte bu ekip gayret üstüne gayret edenlerdir...
Yolunuz açık olsun...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.