Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Ülkü Ocakları Takdire Şayan İşler Yapıyor

17 Ocak 2020, Cuma 15:49
Denizli Ülkü Ocakları Takdire Şayan İşler Yapıyor

Denizli Ülkü ocakları başkanı Murat Aydınlı güçlü ve bir birinden değerli yönetimi ile il ve ilçelerde olmasını arzu ettiğimiz öyle güzel işlere imza atıyor ki bunu görmezden ve yazmazdan gelmek hem kağıda hem kaleme yazık olurdu.
Kısa zaman içinde çok güzel projeler yaptılar ve uyguladılar. Yaptıkları Sadece ülkücü hareketin, milliyetçi camianın değil toplumun tüm kesimlerinden takdir topladı.
Neler mi yaptılar?
Çocuklara Okuma alışkanlığını kazandırmak için Oğuz Türklerinin bilinen en eski destansı hikayelerinden olan dede Korkut hikaye kitaplarını çocuklarla buluşturdular.
Bununla yetinmediler tabi ki; Sokak hayvanları İçin yardım projesi düzenlediler. Özel olarak yaptırdıkları kuş yuvası ve mama kaplarını soğukta üşümesin ve aç kalmasınlar diye doğaya ve yaşam alanlarına bıraktılar.
Her perşembe günü akşamları ise il ve ilçelerde kuran-I Kerim tilaveti düzenlediler.
“ Yüzlerde tebessüm olmaya geldik “ diye başlattıkları proje kapsamında Çınar yeni cami önünde sabah namazından sonra çorba dağıtımına da başladılar.
Toplumun özlediği, unutmaya yüz tutmuş maneviyat gönül bağını yaşattıkları ve hatırlattıkları İçin minnettarız, çok kısa sürede bunları yapan Ocak başkanı ve yönetimi şimdi takdiri hak etmiyor mu?
Ayıca son yıllarda gençliğin içinde bulunduğu durumu hepimiz televizyon ve gazetelerden okumayı bırakın her gün görüyor ve acı bir tablo İle yaşıyoruz, uyuşturucu kullanım yaşının her geçen gün düştüğü ve kullanımının katlanarak arttığı, sevgi, saygı, örf ve adetlerin unutulmaya yüz tuttuğu böyle bir zamanda gençliğe ve geleceğe ışık tutarak maneviyat duyguları İle topluma duyarlı birlik ve beraberlik içinde böyle güze özlenen çalışmalara imza atan elbette ki alkışlanır ve takdir edilir.
Bunlar öyle güzel yürekliler ki; Şehrin çeşitli yerlerinde evlerin duvarlarına yazılan yazıları dahi ellerine fırçayı alıp “ Biz yazmadık ama biz sildik “ diyerek temizlediler.
Söylenecek çok şey var, yazılacak ta bunu bir iki satırla anlatabildiysek ne mutlu...
Başta Ocak başkanı olmak üzere tüm yönetimi ve üyelerini tebrik ediyor yapacağı güzel projelerde başarılar diliyorum.
Yolunuz açık olsun...
Güzel şeylerde oluyor görmezden gelmek bazen insanların gözünde görme bozukluğuna yol açabilir....

 

Yorumlar

  • yorum avatar
    Tugay GÖKHARMAN
    18-01-2020 00:40

    Var olsun ÜLKÜ OCAKLARI

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.