3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizlispor için yolun sonu karanlık

29 Mart 2023, Çarşamba 12:23
Denizlispor için yolun sonu karanlık

Denizlispor, son haftalarda çıktığı her final maçını kaybetmeye, düşme yolunda hızla ilerlemeye devam ediyor.

 

Altınordu deplasmanında öne geçmesine rağmen skoru koruyamamanın bedelini de hem skor hem de puan durumunda ağır ödedi. Hafta sonunda kendi sahasında 1-0 öne geçtiği maçı 1-2 kaybetmişti.

 

Bu kez Altınordu deplasmanında da yine 1-0 öne geçtiği maçı, 5-2 kaybetti. Horoz için büyük bir hezimet oldu işin açıkçası…

 

Öncelikle Denizlispor’da göreve gelen tecrübeli Teknik Direktör Kemal Kılıç’a hayırlı olmasını dilerim.

 

Hep ifade ettiğimiz durum, maalesef ki Kemal hocanın da elini kolunu bağlı bir şekilde 11 hazırlamasına neden oldu. Transfer yasağının kaldırılamaması sebebiyle takımda bir kadro derinliği yok. Rotasyon şansı da yok. Her hafta aynı oyuncularla sahaya çıkıyor. Bu açıdan sakatlık ve kart cezası gibi durumlar büyük sorun! Mental ve fiziksel yorgunluk, moralsizlikte fark edilebiliyor.

 

10 dakikada nereden nereye geldi!

 

Bu maç özelinde Horoz, müsabakanın henüz başında tecrübeli golcü Ömer Şişmanoğlu’nun kaydettiği golle 1-0 öne geçti. 5 dakika sonra da Denizlispor kalesinde eşitlik golünü gördü. Aradan bir 5 dakika daha geçti, Denizlispor öne geçtiği maçta 2-1 geriye düştü. Okan Derici ile eşitlik sağlanırken, bir umut olabilir diye düşündüm. Devreye böyle gidildi.

 

İkinci yarı ise Denizlispor için ağır faturanın geldiği bir 45 dakika oldu diyebilirim. 2-2’den sonra maçın hikayesi değişebilir miydi? Altınordu adına değişti. Horoz için hezimete dönüştü.

2-2’den 3-4-5’e geldi skor. Bu arada Altınordu’nun da Altaş Denizlispor’un da yararlanamadığı pozisyonlarda var.

 

Halı saha maçına dönen karşılaşma için şunu Denizlispor’a da şunu söyleyebilirim: Ayağınıza sağlık…Her hafta oynayalım. Maksat spor olsun!

 

Sonuç olarak bu finali de kaybetti Horoz. Yani bildiğimiz gibi....Geriye oynayacağı 6 maç kaldı. Düşmeyi daha yakından hissetmeye başladı bu şehir… Yolun sonu karanlık…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.