Denizli
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

DENİZLİSPOR LİGDE KALIR MI?

26 Mart 2023, Pazar 11:34
DENİZLİSPOR LİGDE KALIR MI?

Böyle giderse kalamaz! Her hafta yazılarımda bu takımın ligin kalan maçlarında hep final oynadığını belirtmiştim. İyi de mücadele ettiğini düşünüyorum. Ancak bir takım 1-0 kendi seyircisi önünde öne geçtiği maçı, 1-2 nasıl kaybedebilir? Aklım almıyor açıkçası.

Ama durun ! Kadro derinliği olmayan, ligde zor günler geçiren, moralsiz ve yorgun bir takımsa elbette kaybedebilir. Hatta her şey yolundayken de kaybedebilir. Ancak şu olumsuzlukları sıraladığım nokta var ya Denizlispor’un ta kendisi…

 

Dikkati çekmek isterim! Sahada görünen bir şey var. Transfer tahtası kapalı… Kadro derinliği yok. Hem ilk 11, hem kulübe güçlendirilemedi. Bu durum tecrübeli çalıştırıcılar gerek Mesut Bakkal’a gerekse Giray Bulak’a rotasyon şansı vermedi. Her hafta aynı oyuncularla final oynandı. İlk 11’deki oyuncular sürekli maça çıkmaktan hem mental, hem de fiziksel olarak tükenmiş olabilir. Üst üste puan kayıpları da umutların yitirilmesine neden olurken moralleri de bozdu. Hiç bir futbolcu ‘küme düşen bir takımın kadrosunda yer aldı’ diye CV’sinde bir şey olsun istemez. Teknik direktör de öyle… Bu yüzden hepsi sahada mücadelesini veriyor. Şimdi Giray Bulak ile yollar ayrıldı. Bundan sonrası ne olur bilinmez. Ligin sonu geliyor. Tahminim Denizli’den bir çalıştırıcı ile lig bitirilmeye çalışılır.

Şimdi acı bir gerçek var. Göz göre göre Denizlispor, küme düşmeye doğru gidiyor. 1966 yılında kurulan bu çınar, bir daha efsane günlerine döner mi ?

 

Sanmam !

Kalbimizi ferah tutalım derseniz, dönüş yıllar alabilir…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.