3ü
Denizli
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    30.36
  • EURO
    32.97
  • ALTIN
    1985.0
  • BIST
    8487.2
  • BTC
    43506.093$

Gelişmeler sevindirici

30 Temmuz 2021, Cuma 12:03
Gelişmeler sevindirici

Denizlispor olağanüstü kongresi yine şaşırtmadı. Kimsenin gelmediği kongre 3 Ağustos’a kaldı. Ancak aradan geçen süre zarfında önemli gelişmeler yaşandı. Yönetim içinden ve bazı kaynaklardan verilen bilgiler doğrultusunda mevcut yönetimde başkan yardımcılığı görevi bulunan Yavuz Cinkaya’nın ismi başkanlık için ön plana çıkmaya başladı. Cinkaya’nın listesinin dahi hazırlandığı ön plana çıkan isimler arasında da Muhammet Üstek olduğu belirtiliyor. 
Muhammet Üstek isminin olması beni en çok sevindiren gelişmelerden biri oldu. Çünkü eski başkan Mustafa Üstek, Süper Lig’e çıkan kadroyu kuran kişiydi. Geçmişten bugüne kadar Denizlispor için en çok emeği geçen isimlerin başında gelir Mustafa Üstek ve gerçekten kulüp için çok güçlü bir isim. Oğlu Muhammet Üstek yönetime girecekse, baba Üstek de kendi yönetimde olmasa bile kulübe her türlü desteği verecektir. 
Yavuz Cinkaya da en az Üstekler kadar önemli bir isim bence. Mali açıdan düze çıkılmak isteniyorsa şimdilik ilk planda konuşulan Cinkaya-Üstek işbirliği hem transfer yasağının kaldırılması hem de en azından yeni sezonda ligde kalacak kadronun kurulması açısından çok değerli. Öğrenebildiğim kadarıyla transfer yasağının kaldırılması için dün itibariyle önemli girişimler olmuş. Her an kulüp içinden konuyla ilgili bir bilgi gelebilir. 
Hem Yavuz Cinkaya hem Muhammet Üstek genç ve dinamik yöneticiler. Özellikle Muhammet Üstek’in Denizlispor sevdasını zaten biliyorum. Bu iki isim Ali Çetin’le birlikte küstürülen taraftarı tekrar camiayla barıştıracaktır. 
Sezonun başlamasına iki haftadan bile az bir süre kaldı. Transfer edilebilecek yerli oyuncuların pek çoğu bir yerlere kapağı attı. Benim görüşüm şudur ki, maliyetsiz bonservissiz kaliteli yabancılar takviye edilmeli, bunlar genç oyuncularla harmanlanmalı ve en azından bu sene ligde kalınıp sonraki senelerde tekrar Süper Lig için yola çıkılmalı. Daha önceki yazılarımda da belirttim. Denizlispor’un içinden çıkılmayacak kadar kötü bir durumu yok bence. Bizden daha borçlu daha vahim durumda olan kulüpler bile yoluna bir şekilde devam ediyor. Evet yönetim için, transfer için her şey için geç kalındı. Ama bizi bu kaostan çıkaracak olan yine bir bütün olarak iş adamlarından esnaflarına, protokolünden taraftarına bir ve beraber olmaktır.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.