Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Geliştirilmiş ölümler

15 Mart 2021, Pazartesi 15:48
Geliştirilmiş ölümler

Korkuyoruz.
Çekiniyoruz.
Tehdit,hakaret ve şiddete maruz kalıyoruz.
Baskılanıyoruz.
En korkuncu tüm bunlara rağmen susuyoruz.
Hemcinslerim,hiç korkmamaya çok ihtiyacımız var. Biraz daha düşünmeye çok ihtiyacımız var. Yürümemiz gereken yollarda kim kimden ne kadar üstün yada hangi eşit kurallara göre hareket ediyoruz?
 Evde sofrayı kuran,kirlileri toplayan yıkayan, evdeki her ferde bakan , her sorumluluğu üstlenmiş kadınlar bunu yapanlar.Çevre baskısından korkup rezil olmakla tehdit edilen kadınlar bunlar. Gerçekten erkeğin kadına isterse her şeyi yapabileceğine inanan hemcinslerimiz bunlar.
Annesi hep erkek doğurmuş bu kızda erkek doğurur diyenlerde bu kadınlar. Erkeğin egemenliğine girmeyi özgürlük sanan kadınlar bunlar. Ne yapacaksan ileride kocanla gez kocanla yaşa diyerek bastırmış kadınlar bunlar. Dayakta yeseler , kendilerini tanımaya fırsatları olmadan öğüt veren kadınlar da bunlar. Bir erkek bir kızı tutup saçından kaçırdığında delikanlı olurken; kadın bir adama kaçınca sürtük oluyor. Bizler gelişiyoruz modernleşiyoruz diyoruz. Ama daha çok geliştirilmiş ölümler bırakıyoruz çocuklarımıza. 
Umarım siz kadınlar; kollarınızı kendi kalbinize sarmanız gerektiğini anlar,kimseye kendinizi ezdirmezsiniz. Sizi hiç bir erkeğin baskılamasını kabul etmez ve şiddete karşı susmazsınız!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.