3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Haftalar geçtikçe Denizlispor’un işi zorlaşıyor

30 Ocak 2023, Pazartesi 11:26
Haftalar geçtikçe Denizlispor’un işi zorlaşıyor

Ege derbisinde, son sırada yer alan Denizlispor ile orta sıralardaki Manisa Futbol Kulübü karşı karşıya geldi. 22. hafta mücadelesinde puanlar paylaşıldı.

Temsilcimizin ateş hattındaki rakipleri, Gençlerbirliği ve Yeni Malatyaspor haftayı 3 puanla kapattı. Denizlispor, böyle bir haftada saha ve seyirci avantajıyla mutlak galibiyet hedefiyle sahadaydı. Bu arada soğuk havada tribünde yerini alan ve maç boyunca takımını destekleyen taraftarlara canı gönülden teşekkürler…

Denizli’deki soğuk hava, yeşil siyahlılar adına 17. dakikada ısınmıştı. Oğuz Yılmaz, rakip ceza sahası içinde karambolda penaltı kazandırdı. Topun başına Mustafa Çeçenoğlu geçti. Penaltıyı gole çevirdi.

Golden 10 dakika sonra Oğuz Yılmaz bu kez penaltıya neden olan isimdi. VAR’dan gelen uyarıyla hakem pozisyonu izledi ve Oğuz’un topa elle müdahale ettiğine karar verdi, bu nedenle de penaltı noktasını gösterdi. Gakpa, Manisa Futbol Kulübü adına golü kaydeden isim oldu.

Geriye kalan, uzatmalarla birlikte yaklaşık 65-70 dakikalık süreçte, iki takımda iyi mücadele etti. İki takımda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince tabela değişmedi. Puan ya da puanlara acil ihtiyacı olan Denizlispor 1 puan alabildi kendi sahasında…

Saha kenarında da gergin anlar da yaşandı. 4. hakemin uyarısı ile önce Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak, daha sonra da Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü Levent Eriş kırmızı kartla ihraç edildi.

Denizlispor sezonun ilk yarısında Manisa Futbol Kulübü’ne 3-2 mağlup olmuştu. Denizlispor adına rövanş maçı denebilecek müsabakada puanlar paylaşıldı.

Sezonun ikinci yarısında 3 maç oynayan yeşil siyahlılar 1 puan alabildi. Haftalar gelip geçiyor, Denizlispor son sırada yer alıyor. 16 hafta kaldı. Zaman daraldıkça Denizlispor’un ligde işi zorlaşıyor.

Artık yeşil siyahlılar adına her maç final ve çok zor… Cumartesi günü Bandırma deplasmanı da zor maç olacak…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.