3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

HEDEF NE OLMALI?

03 Haziran 2022, Cuma 17:21
HEDEF NE OLMALI?

Mevcut yönetimin hafta içinde herkesin merakla beklediği ‘Tamam mı devam mı’ sorusuna beklenen yanıt geldi ve kurmaylar ‘Devam’ dedi. Aslında bizlerin de umduğu gibi hali hazırda görev yapan yönetimin daha iyi bir alternatifi bulunamazdı ve yine muhtemel ki protokol ve ileri gelenler gereken desteğin ilk etabını kulübe sağladılar ki böyle bir karar geldi. Olması gereken oldu ve herkes de mutlu oldu. 
Şimdi herkes tatilde ve biraz da kafası rahat bir şekilde tatilde. Bu sezon görev yapan oyuncuların ödemeleri yapıldı, kümede kalındı, sezon boyunca çok büyük efor sarf edildi ve hak edilmiş bir tatil yapılıyor. Ancak bu dönem çok fazla uzun sürmeyecek. Muhtemelen bu ayın sonu, Temmuz ayının başı gibi hem yönetim hem oyuncu grubu toplanarak yeni sezonun startını verecek. Sıkıntıların ilk etabı şimdilik çözüldü ancak bu geçici bir çözüm oldu. Yeni sezonla birlikte oyunculara yine ödemeler yapılması gerekecek, zor deplasmanlara gidilecek, evimizde yine kritik sınavlara çıkacağız. 
Hadi geçen sezon hedef kümede kalmak dendi. Zor oldu ama nispeten çoğuna göre olması gereken oldu ligde kalındı. Ancak yeni sezonda da Teknik Direktör Mesut Bakkal’la devam edilecekse ve oyuncu grubu korunacaksa taraftar ve şehir hedefi Süper Lig olarak koyar benden söylemesi. Şayet yönetim sezon başlamadan yine hedefimiz ligde kalmak derse taraftar ayağa kalkar. Çünkü Denizlispor gibi bir camia her sezon öyle ya da böyle sezon sonunu zor getirse de sezona Süper Lig hedefi ile başlamıştır bundan önceki yıllarda. 
Gelelim bizim dışımızdaki diğer kulüplere. Geride bıraktığımız sezonda kafadan küme düşen bir Balıkesirspor vardı. Yani biz bir rakibi kafadan geride bırakmıştık. Ancak yeni sezonda böyle bir rakip olmayacak diye düşünüyorum. Hatta 1. Lig’deki tüm kulüpler Süper Lig hedefi ile sezonda mücadele edecektir. Alt ligden gelen Pendikspor, Bodrumspor gibi mali yapısı güçlü kulüpler iyi kadrolar kuracaklardır. Süper Lig’de görmeye alıştığımız Yeni Malatya, Çaykur Rizespor gibi ekipleri puan cetvelinde ardımıza almak hiç ama hiç kolay olmayacaktır. İzmir’in iki köklü ekibi Altay ve Göztepe, ‘Düştüğümüz gibi çıkmasını da biliriz’ havasındalar şu anda bile. Onlarda büyük rakipler. Play-off oynayan BB Erzurum ve Bandırma’nın gücünü zaten konuşmaya bile gerek yok. 
Rakiplerin gücü ve konumu belli. Peki biz ne yapacağız, ne yapabiliriz? Bir kere hoca konusunda kesinlikle sabırlı olmalıyız. Yani şunu diyorum. Süper Lig’de mücadele ederken Yeni Malatya’dan 5 gollü bir mağlubiyet aldık diye Yücel İldiz’i dar ağacına götürmüştük ya hani malumunuz. İşte bunu bu sefer Mesut Bakkal’a yapmamalıyız. Geçen sezonu hatırlayın Samsun’dan 5 yedik, yüzde 100 kazanacağız dediğimiz Tuzla maçında evimizde 4 gol yiyerek kaybettik. Ama sabırlı davranınca Mesut Bakkal’ın kulübü ne seviyeye getirdiğini gördük. 
Hep diyoruz kadro kalitemiz bu lig için yeterli. Yeter ki bu malzemeyle iyi bir eser çıkaracak sanatçıya sahip olalım yani tecrübeli bir hocaya. Bu da şimdilik var elimizde. Mesut Bakkal  bu ligin en değerli hocası bana  göre hatta bir çoklarına göre. Çok ekstrem bir durum çıkmazsa bu takım çizgisini korumayı sürdürürse Mesut Hoca’yla en kötü play-off oynar. İlk 2’mi neden olmasın. Doğru hedef koyulmalı, gerçekçi eylemlerle adım adım zafere koşulmalı.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.