Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Honaz ve Serinhisar’da Ülkücü Adaylara Şans Verilmeliydi

11 Haziran 2019, Salı 10:22

Honaz seçimin tamamlanmasıyla Denizli yerel seçimleri tamamlamış oldu. Daha önceden yazacaktım ama bende bu değerlendirmeyi yazmak İçin Honaz seçimlerini bekledim. İyisi ve kötüsü İle bir seçim süreci yaşadık. Büyükşehirde mevcut başkan Sayın Osman Zolan AK Parti ve Cumhur İttifakı İçin doğru bir tercihti ki bunu sandıkta gördük. Başka bir aday İle yarışa girilseydi bu kadar rahat edeceğini sanmıyordum özellikle kırsal kesimlerde Sayın Zolan’a karşı büyük bir kabulün olduğunu görmemek doğru olmaz. Merkez sağ siyasetinden gelmenin yani Demirel siyasetinden gelmenin avantajını çok iyi kullanıyor. Ben yakinen tanıdığım Ümit Bahtiyar’ın ise tüm olumsuzluklara rağmen iyi oy oranını yakaladığını hatta eğer ki Pamukkale ilçesinden koysaydı kuşkusuz kazanacağına kesin gözü İle bakıyordum. Seçimlere en iddialı giren Sayın Şeniz Doğan’ın ipi göğüsleyeceğini seçimlerden önce de yazmıştım ki öyle oldu. Mevcut başkan Sayın Muhammet subaşıoğlunda eski enerjiyi göremedim seçim süresince. Pamukkale’de Avni Örki’nin daha yüksek oy oranı alacağını bekliyordum millet ittifakı adayı Sayın Divarcı’nın Belediye başkanlığı İçin hazır bir aday olmadığını gözlemlesem de samimiyeti ve çalışması İle iyi hatta çok iyi bir oy oranını yakaladı.
İlçelere gelecek olursak en büyük yanlış ise Serinhisar ve Honaz’da yapıldı. Cumhur ittifakı eğer bu iki ilçede halkta kabul görmüş ve kendilerini hazırlamış ülkücü camianın çok sevdiği Sayın Halil Öztürk ve Ali Semercinin MHP’den ittifak adayı olarak çıkmaları durumunda bu iki ilçeyi de alacak güçte olduklarını hep beraber gördük.
Sayın Turgut Devecioğlu’nun Honaz’a yaptıkları inkar edilemez lakin 15 yılın yıpranmışlığının karşısında insanlar yeni bir yüz Aradı bunu da samimi ve içtenliği İle sayın Kepenekte buldu.
Benim bu seçimlerde gördüğüm ise ayrı bir parantez MHP Pamukkale ilçe teşkilatı çok iyi ve organize bir çalışma sergiledi.
Milletin takdiri başımızın üzerinedir. Artık mevcut başkanlara başarılar dileyerek önümüze bakmaktır. Kin, nefret ve sen kimsin siyaseti artık bitmiştir gelecekte siyasette başarı ise mütevazi ve samimiyetten geçmektedir.
Denizli’mize hayırlı olsun ve tüm başkanlara başarılar dilerim.
Bir seçim daha böyle geçti.
5 yılda 7 seçim gördük. Siyasetçi yarın seçim varmış gibi çalışmazsa siyasete geç kalır. Hazırlıksız yakalanır. İnşallah daha güzel yarınlara
SAYGILARIMLA...

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.