Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

IŞIĞI GÖREN PARMAK KALDIRSIN!

06 Ekim 2022, Perşembe 16:58
IŞIĞI GÖREN PARMAK KALDIRSIN!

Altaş Denizlispor ligde oynadığı 7’nci maçta da galibiyet alamadı. Toplanma ihtimali olan olası 21 puandan sadece 2’sini alabildik. Tam tamına 19 puan kaybedildi böylesine kısa 7 haftalık süreçte. İlk haftalar dedik, eksikler dedik, şanssızlıklar dedik. Dedik de dedik!!! Ancak yeter arkadaş. Atı alan yavaş yavaş Üsküdar’ı geçiyor. Biz ise bırakın yerimizde saymayı daha geriye gidiyoruz.
Evet zor bir fikstürle başladık. Bunu geçen haftaki yazımda altını kalın puntolarla çize çize ifade ettim. Ancak Erzurumspor FK karşısında alınan mağlubiyetin izahı olamaz. Hele hele 2 futbolcunun kırmızı kart görerek atılmaya hiç ama hiç hakkı yok. Sizlere inanan bir Denizli var, bir şehir var. Yakışıyor mu bu futbol, bu gereksiz müdahalelerle takımı eksik bırakmak?
Haydi Leo Schwechlen’in kırmızısını bir hakem hatası olarak yorumlayıp es geçelim. Sonrasında oynanan etkisiz futbolu da buna bağlayalım. Bre Gökhan Süzen! Sana ne oluyor arkadaş? O ayak öylesine gereksiz bir pozisyonda neden rakibin göğsüne kadar kalkıyor? Bu hareketi Bekir Turaç ya da Berkant gibi genç futbolcularımızdan biri yapsa diyeceğim ki ‘Tecrübesizliğin de getirdiği hırsıyla yaptı hoş görmek lazım.’ Ancak sen bu takımın en önemli oyuncularından birisin, kaptanlarından birisin. Başta ben dahil olmak üzere taraftarın en çok beklenti içerisinde olduğu oyunculardan birisin. Ben o müdahaleyi önce takım arkadaşlarına sonra da taraftara yapılan bir ayıp olarak nitelendiriyorum kimse kusura bakmasın.
Yemin ediyorum arkadaşlarımla yaptığım her sohbette diyorum şu cümleyi: ‘Alınan sonuçlardan bağımsız olarak sahada ortaya ne koyuyoruz ben buna bakıyorum’ diyorum. Gel gelelim Bandırmaspor’a sahamızda 1-0 kaybettiğimiz mücadelenin belli bölümleri ve Gençlerbirliği maçının ilk 45 dakikası hariç ben olumlu hiç bir şey görmedim bu takımda! Işığı gören söylesin, bende oraya doğru koşayım!!!
Geçen sezon ligde fırtına gibi esen Mesut Bakkal dönemiyle sürecinin lideri olmayı başaran oyuncu grubu sizler değil misiniz? Ne değişti geçen sezondan bu yana beyler? Ücretlerinizde ülkenin malum ekonomik durumundan kaynaklı iyileştirmeler yapıldığını biliyoruz. Ne yani paranızı mı alamıyorsunuz? Başkan Uz her konuşmasında iki ay geriden gelerek de olsa ödemeleri yapıyoruz ifadelerini kullanıyor. Bizlere yansımayan maddi başka konular varsa biz de bilelim. Bilelim ki hak verelim sahada oynanan ruhsuz futbola.
Bu işin şakası yok. Haftalar ilerledikçe daha zor maçlar olacak. Takımlar aldığı konuma göre kendine hedef koydukça galibiyet almak çok daha zorlaşacak. Aklınızı başınıza alın Allahaşkına! Bu işin sonunda 56 yıllık kulübü düşürüp Allah korusun kapanmaya kadar götürecek bir sürecin öncüleri olmak istemezsiniz herhalde. Bir sirkelenin artık, atın şu ölü toprağını üzerinizden. Geçen yıl bize bir şeylerin olabileceğini gösterdiniz, biliyorum ki yine yaparsınız. Yeter ki isteyin…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.