Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Korona gösterdi ki?

25 Mart 2020, Çarşamba 12:33
Korona gösterdi ki?

Bir küçük virüs aynı gemiye sığdırdı insanoğlunu, bir birine düşman olan insanoğlu virüs karşısında ölümün her daim ensesinde olduğunu ne kadar güçlü olsan da gücün sahibinin kim olduğunu fani dünyadan geçen bir hiç olduğumuzu hatırlatmadı mı ? Siyasi kavgalar ne oldu? Ya futbol fanatizmi? Sen, ben ayrımları? Can derdi hepsinin önüne geçti değil mi?
Bu kadar dünya daha fazlası yok, dönüş bileti olmayan bir yolcu gibi bekliyoruz hareket saatini , işin bilimsel yönünü profesörler bilim adamları anlatıp yazıyor zaten ben olaya farklı yönden bakmak istedim.
Hani hep diyorlardı ya , aynı gemide değiliz falan korona tüm insanoğlunun aynı gemide olduğunu hatırlatmadı mı ? Aslında aynı gemi ile dağılmıştı insanoğlu bu dünyaya hiç bir ayrım olmadan aynı gemide gelmiştik sonra hırs, para, güç, Unuttuk insan olmayı, bir çocuğun çığlığını duymayan dünya şimdi bir birini görünce kaçan arasına mesafeler koyan insanlarla doldu.
Yazımı Cahit Zarifoğlu’nun dizeleri ile bitirmek istiyorum...
Burası dünya, ne çok kıymetlendirdik
Oysa bir tarla idi...
Ekip, biçip gidecektik...
Sağlıcakla kalın...
Umarım en kısa zamanda tüm dünya bu illet virüsün üstesinden gelir ve insan olduğumuzu hatırlar insanca bir dünyada Yaşar gideriz...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.