Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Korsan Emlakçılar, Resmî Emlakçılara Fırsat Vermiyor 

22 Şubat 2020, Cumartesi 11:13
Korsan Emlakçılar, Resmî Emlakçılara Fırsat Vermiyor 

Sizde bir daire var ne kadar istiyorsunuz ? Buyrun Daireyi gösterelim, yok hayır ben almayacağım diyor, benim müşterim var ona satacağız. Peki, hangi emlak ofisinden diyorum...
Ben aslında kamuda çalışıyorum arada bu işi yapıyorum diyor....
Hele bi tanesi var ki; emlak ofisindeki portföy sahibini arıyor, ben diyor emlakçıyım ofisim yok Emlakçı sizden komisyon ister, benim müşterim var ben karşı taraftan alırım emlakçıya para vermeyin. Öyle ya vergi kaydı yok, ofis giderleri yok, Bağkur yok, ilan sitelerine para ödemek yok, kira ödemek yok, internet, elektrik, su, yakıt ve ofis giderleri zaten yok, ayıp be kardeşim ayıp...
Öyle bir zamana geldik ki artık korsan emlakçılardan resmî emlakçılar iş bulamaz oldu.
Yapmayın karşınızda muhatabınız yok, telefonu kapattığında Google’dan arasanız, falcıya gitseniz bu adamları bulamazsınız bu insanlardan alış veriş yapmayın.
Bakkala gidiyorsunuz Kiralık daire, satılık tarla yazmış camına biz emlak dükkanında tekel ürünleri mi satıyoruz? Yazalım mı cama bisküvide kampanya bi alana bi bedava, yazın dondurma satan Emlakçı gördünüz mü?
Maliye ve yetkililer görmüyor mu ? Demiyorlar mı senin vergi levhanda emlakçılık mı yazıyor?
Ya ayakçı tabir edilenler, onlara bi yaptırım,bi denetim bi şikayet bi muhatap kim var ?
Bu emek hırsızlığına kim dur diyecek?
Kiraya mı vereceksiniz? Korsanların yaptığı sözleşme geçersizdir. Sözleşme yapmaya yetkileri yoktur. Muhatap alacağınız bi ofisleri de yoktur. Kendi malınızla kendinize dert bulursunuz.
Son günlerde sosyal medya hesaplarında ayakçı emlakçıya hayır sloganları İle tepki gösteren emlak danışmanları haklı değil mi ?
Bu işin uzmanları varken gayrimenkul alış ve satışlarınızda korsan emek hırsızlarına verip başınıza dert bulmayın, Emlakçı size o gayrimenkul İle ilgili tüm resmî ve teknik bilgiyi verir, Peki bunlar? Kahve köşesinde uzun yıllar yaptığınız yatırımı kaptırmayın....!
Öyle bir darbe yersiniz ki elinizde avucunuzda ne varsa kaptırırsınız.
Öğretmenin biri cankurtaran civarından arsa almış aslında Aldığı arsa değil tarla ama arsa diye almış dedim kimden aldınız hocam?
Emlakçı dedi, hangi ofisten dedim, ofisi yok işte başka bi işte çalışıyor arada denk getirdi mi satıyor... dedim hocam kusura bakmayın ama denk getirmiş günaydın....
Birileri buna artık dur demeli...
Emlakçılık başka bir sektörde çalışan insanların arada yapacağı bir meslek dalı değildir.
Başlı başına uzmanlık isteyen bir meslektir...
Hiç bir emlakçının sizin mesleğinizde gözü yok yeter ki sizinde gözünüz olmasın....
Saygılarımla...

 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.