Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

LÖSEV Hem Çocukların Hem Yetişkinlerin Yanında

03 Şubat 2021, Çarşamba 13:18
LÖSEV Hem Çocukların Hem Yetişkinlerin Yanında

Biliyoruz ki her çocuk eşit şartlarda dünyaya gelmiyor. Bazı çocuklarımız hayatının en güzel zamanlarında kanser hastalığı ile mücadele etmek durumunda kalıyor. Tedavisi imkansız olmayan kanser hastalığında önce erken teşhis sonrasında da moral çok önemli. Zorlu yolculukta çocuklarımız tek başlarına değiller, 22 yıldır yanlarında LÖSEV var. Lösev lösemi ve kanser tanısı alanların yanında olduğunu her çağrısıyla belirtiyor. Lösev sadece maddi anlamda değil manevi anlamda da yol arkadaşı oluyor. Çocuklarımız bu süreçte Lösev kolejinde eğitime devam edebiliyor, burslardan yaralanabiliyor.

Lösev'in her zaman çocuklarımızın yanında olduğunu biliyoruz ancak son yıllarda yetişkin kanser hastalarına da maddi ve manevi destek sağlamaktadır. Duyarlı vatandaşlardan alınan bağışlarla artık Lösev daha güçlü bir şekilde çalışıyor. Lösev ofisleri şu an için Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Kayseri, Eskişehir ve Samsun'da bulunmaktadır. Yardım almak isteyenler ister ofislere giderek isterlerse de www.losev.org.tr adresinden başvuru yapabilirler.

                Lösev ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri de saçlarımı Lösev’e bağışlayabilir miyim? Lösev gerek psikolojik gerekse hijyenik faktörlerden dolayı saç ve peruk bağışını kabul etmemektedir. Tedavi gören çocuklarımızın bağışıklık sitemleri zayıfladığı için enfenksiyona yakalanma riskleri daha fazladır bu nedenle Lösev bu konuda oldukça hassas bir yol izlemektedir.

Lösev'e bağış yapmak isteyenler  internet adresinde bulunan ulusal banka hesaplarına ya da ofislere giderek yapabilir. Yapılan bağışlar karşılığında makbuz verilmektedir. Son zamanlarda Lösev adını kullanarak sokaklarda dergi veya benzeri şeyler satmaya çalışan dolandırıcılara itibar edilmemelidir. Lösev hiçbir zaman dolaşarak ya da bir şeyler satmaya çalışarak para toplamamaktadır. Vakfın adını kullanarak insanları dolandırmanın hukuki yaptırımları bulunmaktadır. Ceza Kanunu madde 157 uyarınca dolandırıcılığın yaptırımı hapis ve adli para cezasıdır.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.