Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Maddeye değil, hayata bağlı kal

25 Ekim 2020, Pazar 13:03
Maddeye değil, hayata bağlı kal

Denizli Ülkü ocakları Başkanı Sayın Murat Aydınlı’nın önderliğinde sivil toplum kuruluşlarının  da katılımı ile Denizli Gazeteciler cemiyetinde “Denizli yeni bir sayfa açıyor“ Maddeye değil, hayata bağlı kal” kampanyası ile ilgili basın açıklaması düzenleyerek madde ve uyuşturucu kullanımına karşı  büyük bir savaş başlatan Ülkü ocakları Başkanımız Ve yönetimi  başta olmak üzere destek olan sivil toplum kuruluşlarını yürekten kutluyorum.
Geçtiğimiz günlerde içişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun Denizli ile ilgili yaptığı açıklama hepimizi üzmüştü, aslında aynayı yüzümüze tutmuş, ilimizde madde bağımlısı ve uyuşturucu alışkanlığının en çok artış gösterdiği iller arasında ilk sıralarda olduğunu açıklamıştı...
Bu açıklamadan sonra hepimiz kara kara düşünürken, Denizli Ülkü ocakları böyle güzel bir kampanyaya imza atmış.
Denizli çok şanslı biliyor musunuz? 
Toplumun tüm sorunlarını kendi sorunu haline getiren, çözüm üreten, uygulayan, sosyal yardımlaşma ve maneviyat bağları ile birlik ve beraberliği sağlayan iyi ve mert yüreklerle bütün olmuş bir Ülkü ocakları var.
Sokak hayvanları için proje üretip uyguladılar, Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin okuma alışkanlığını kazandırmak için kitap dağıttılar, ihtiyaç sahipleri ailelere kol kanat oldular. Düzenledikleri sempozyum ve konferanslarla topluma ışık tuttular. Kısa zamanda o kadar çok işler yaptılar ki saymakla bitmez.
Şimdi de uyuşturucu ile ilgili büyük bir kampanya başlattılar.
Bu sesi duyun, bu sese kulak verin, bu sesin yanında olun, bu sesi duymayanlara da duyurun. Yarınlarımızı teslim edeceğimiz gençliğimizin mahvolup gitmesine izin vermeyelim, onları bu bataklıktan çeken, çekmeye çalışan ve yardımcı olan ellere ne olur siz de elinizi uzatın. Ülkü ocaklarını, toplumun en büyük kanayan yarası olan madde bağımlılığı ve uyuşturucuya karşı yapmış olduğu Türkiye’ye örnek olacak böylesi güzel bir projeye imza attığı için kutluyor ve başaracaklarına inanıyorum...
İyi ki, böyle güzel insanlar ve böyle güzel yürekler var, var olsunlar...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.