Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Sıcaklardan Bunalana Kefe Yaylası Yarım Saat

06 Temmuz 2019, Cumartesi 11:23

Son günlerde hızla artan sıcaklıktan bunalan İnsanlar serinlemek için türlü , türlü çare arıyorlar oysa Denizliye yarım saat uzaklıkta sizi yaylanın serinliği, insanların samimiyeti İle karşılayan bölgenin en güzel tüm sosyal alanları yapılmış Yatağan kefe yaylası sizi bekliyor.
Geçtiğimiz yıllarda Denizli Büyükşehir Belediyesinin yoğun çalışması neticesinde çevre düzenlemesi hatta otopark düzenlemesine kadar her ayrıntı düşünülerek çok güzel bir hizmete kavuştu.
Bu güzel hizmeti yöreye bölgeye ve ülkemize kazandıran Denizli Büyükşehir Belediye başkanı sayın Osman Zolan’a bir köşe yazarı ve yatağanlı olarak teşekkür etmeyi borç biliriz. Yapılanı takdir edeceksin kardeşim yapılmayanı eleştiride bulduğun hak kadar yapılanı da görmezden gelmemek gerekir
Yaylada temiz havanın yanında marketinden kahvesine, medrese’den lokantasına kadar tüm imkan var. Ayrıca Kurulu hazır çadırlarda aileniz İle konaklama imkanına da sahipsiniz
Her çadırda elektrik mevcut.
Tertemiz havası İle oksijen deposu kefe yaylası bu sıcak havalarda bulunmaz bir cennet. Yatağan Denizliye 40 km uzaklıkta yatağandan 6 km mesafede bulunan kefe yaylasına günün her saati otogardan Kalkan minibüsler İle gidebilirsiniz.
Sıcaktan bunalıp gözünüzü haritaya değil, Direksiyonu yatağana çevirin....
Osmanlı’dan günümüze uzanan ata mesleği bıçakçılık sanatı olan yatağana uğradığımızda envai çeşit el sanatları ürünlerini de görme imkanınız olacaktır.
Ne diyelim Kefe yaylası sizi bekliyor
Buz gibi havası bağımlılık yapar demedi demeyin...
SAYGILARIMLA....

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.