3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

“Söz Konusu Sıla Olduğunda Mı Kural İhlali Oldu? Oysa Hep Vardı

07 Kasım 2018, Çarşamba 11:19

Sıla’ya yapılanı tasvip etmemiz mümkün değil adı ne olursa olsun hiç bir kadın şiddeti haketmiyor bu ister sanatçı ister fabrikada bir tekstil işçisi kim olursa olsun...
Doğrudur Denizlilidir Sıla, Dedesi eski milletvekillerinden, Babası da eski il başkanlarındandır. Soyisminin Denizli siyasetinde bir ağırlığı vardır. Her ne kadar İzmirliyim dese de televizyonlarda biz onun Acıpayam/Kelekçili olduğunu biliyoruz.
Türkiye çok sevdi onu sesini, yorumunu, şarkılarını belki zihnilerde aranılan Sezen Aksu’nun veliahtı onun boşluğunu dolduracak bir gelecek olarak görüldü. Lakin İstanbul hayatına yenik mi düştü bilmiyorum 
Şöhret insanlara kimliğini unutturan maskeli bir balonun içinde kendini kaybetmek gibi bir şey demişti şöhreti elinin tersiyle iten bir dostum. Magazin dünyasının kameralar karşısında başlayıp toz pembe eğlence mekanlarında devam edip ve karakolda biten bir aşkın kısa hikayesine yenik düştü.
Sıla söz konusu olduğunda, şiddete uğradığında baktım da, Kadın dernekleri vs ayağa kalktılar yanlış mı yaptılar ? Asla olması gerekeni yaptılar peki ilk defa mı oldu ?
Ülkemizde ilk defa bir kadın mı şiddete uğradı ? Ünlü biri şiddete uğrayana kadar mı devam edecekti bu suskunluk ?
Bu haberi duydunuz mu ?
Kayseri’de hakkında uzaklaştırma kararı bulunan (33) yaşındaki Levent A. Boşanma aşamasında olduğu (25) yaşındaki Emine A.yı. Takip ederek alış veriş merkezinin terasında kurşun yağdırdı. 7 kurşun isabet eden kadın ambulansa alınırken erkek tutuklandı. 30-10-2018 tarihinde...
Bu haberlerden o kadar çok ki hemen hemen her gün ve yüzlerce, binlerce örnekler var.
Anlatmak istediğim şu ki ; Sılaya yapılanı asla ve asla onaylamıyoruz aksine sılanın yanındayız lakin diğerlerinin de yanındayız haber değeri taşımasalar,sesleri ve yorumları güzel olmasa,şöhret masasında oturmasalarda,onların yanındayız.
Artık kural ihlali sadece sılaya değil kime yapılırsa yapılsın en ağır ceza verilmeli ve bu geri kalmışlıktan bu ülke kurtulmalıdır.
Cennetin Annelerin ayakları altında olduğunu müjdeleyen,kadına verilen değeri belirten dinimize de, insanlığımızada, Erkekliğimizede sığmaz. Ne bileyim ben sessizlerinde sesinin duyulmasını istiyorum. 
Artık kadına şiddet haberleri Bu ülkenin gündeminden kalkmalıdır.kalkması için olmaması için herkes topyekun mücadele etmelidir. 
Kadına el kaldıran, bırakın erkek olmayı insan bile değildir adam hiç değildir...
SAYGILARIMLA....

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.