Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

ŞÜKRETMEK SADECE YOKLUK ÇEKENLERE Mİ !

20 Mart 2022, Pazar 18:16
ŞÜKRETMEK SADECE YOKLUK ÇEKENLERE Mİ !

Son zamanlarda meşhur oldu “Şükretsenize” elbette varlığa da, yokluğa da, zorluğa da eyvallah , lakin şükretmek hep asgari ücretli çalışana veya yokluk zorluk çekenlere mi mahsus!
Son model milyarlık aracınızla , lüks mekanlarda doymak bilmeyen mideniz ve duymak bilmeyen kulaklarınız için geçerli değil midir bu şükür!
İşçiye bi saat mesaiyi nasıl kısarım da vermem, kapıda bekleyen güvenliğe üzerindeki  montu bu sene nasıl idare ettiririm de almam, yemeklerindeki ödediğim fiyatı nasıl düşürebilirim de cebime biraz fazla kalır, sabah bi saat önce mi getirsem de üretimi fazlalaştırım ya da öğle yemek arasını daha mı kısa tutsam?
Servis ücretlerini mi ödemesem kendileri mi gelseler?
Şükür size geçerli değil mi?
Dünyada yaşanan ekonomik krizin veya ülkemizde her neyse bunun adı siyasete girmek te istemiyorum bak bi şey mi dedi diye tilki uykusunda olanlara da taş atmaya hiç niyetim yok.  Hadi zamlar geliyor %100 olarak düşünelim son 6 aydır %300 lere yakın zam koyanlar doları dolmayanı bahane edip fırsattan fırsat çıkaranlar bu şükür sizin için geçerli değil mi?
Elinde etiket makinası ile rafları dolaşanlar günlük saatlik birer ikişer ekleyip krizden kan emen yarasalar şükür sizin için geçerli değil mi!
Ve maalesef ki; Açlık fakirleri doyuramadığımız için değil, zenginleri doyuramadığımız için bitmiyor bitmeyecek…
Halimize şükürler olsun…
Allah’a emanet olun dostlar…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.