Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

TOPLUMUN RUH SAĞLIĞI BOZUK MU?

16 Ocak 2019, Çarşamba 11:29

Geçtiğimiz günlerde MHP genel başkanı sayın Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında öğrencisi tarafından öldürülen Çankaya üniversitesi Araştırma görevlisi Ceren Damar Şenel’in öldürülmesine ilişkin

“Günümüzün karmaşıklaşan hayat şartlarında vatandaşlarınızın ruhsal olarak, zorluk çektiğini görüyoruz.Tüm bu sorunlarla şuuru, programlı başa çıkabilmek için bir toplumsal sözleşmeye, ruh sağlığı yasasına ihtiyaç olduğunu dile getirdi”

Şahsen ben katılıyorum neden mi ?

Aslında bu bozulma hemen olmadı yavaş yavaş oldu lakin fark ettiğimizde iş işten çoktan geçmiş.

Bi iki örnek vereyim isterseniz siz düşünün artık gerisini. Yazın kavurucu sıcağında Denizlili olanlar bilir Alabalıktan karakurta giden yol güzergahında bi arkadaşımızın dikkatini çekmiş. Yaya bir arkadaş geri geri yürümeye başlamış takip ettim baya bir iki kilometre gitti. Daha gidiyordu ben takip etmedim diyor. Güler misin ? Ağlar mısın ?

Yine sosyal paylaşım sitelerinde görmüşsünüzdür kırmızı Işık’ta kafasına kask takıp duran bir yayaya rastlamışlar kayda almışlar, Adam bildiğin altında motor varmış gibi hareketler falan yeşil yanınca da koşmaya başlıyor.

Her şeyi geçtim erik dalı oynarken uçurumdan düşen amcayı da gördük. Yanındaki de bağırıyor “ İbram dur ula nere gidipban “ ibram vardığı yere çoktan vardı be abi. İstanbul’da pikap tarzı aracın kasasında oynarken düşen teyzeye ne demeli ?

Peki Adana’da arkadaşları ile içmeye gittikleri mekanda saki’ye bana az koydun eşit dağıtmadın diye silahla sakiyi vurana ne demeli ?

Örnekleri yazsak o kadar çok ki anlatamam herkes zaten yanı başında mutlaka şahit oluyordur bu tür olaylara...

Ama nasıl bu hale geldik aslında en büyük sorun bu, araştırılması gereken en önemli konu Atı alan Üsküdar’ı geçmiş biz samanla atı geri getirelim diye uğraşıyoruz.

İnsanlar gerçekten zor durumda, yaşam şartlarının ağırlığını bırakan tahtanın birini eksiltiyor.

Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim

Bence de geç bile kalındı acilen çıkmalı

SAYGILARIMLA...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.