Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

TÜRKİYE'DE YAŞAYAN SURİYELİ KARDEŞLERİMİZDEN MEKTUP ALDIK

05 Temmuz 2017, Çarşamba 17:30

Son günlerde bazı Suriyelilerin huzur bozucu hareketlerinden dolayı oluşan tepkiye bir tepki de kendilerinden geldi...

Öncelikle teşekkür ederim bizde misafirperverliğimizi sonuna kadar gösteriyoruz her fert olarak bunu tüm dünyanın gözü önünde Türk'e yakışır şekilde yapıyoruz aralarında kötülere yer vermedikçe art niyetli kişilere ilk önce kendileri müdahale ettiği müddetçe başımız gözümüz üstüne...

TÜRKİYE'DE YAŞAYAN SURIYE'Lİ KARDEŞLERİNİZDEN DUYURU!

Öncelikle misafirperver Türk Devleti, Hükümeti, Türkiye'deki devlet kurumları, Türkiye'deki siyasi partiler ve aziz Türk halkına selam ve kalbi duygularımızla şükranlarımızı sunarız.

Biz Suriye halkı olarak, Türkiye hepimizi bağrına bastı, kapılarını açtı, bizleri en iyi bir şekilde topraklarında ağırladılar. Bu tarihe altın yazılarla kazılacaktır ve asla unutulmayacaktır. Türkler her zaman iyi bir örnek olmuşlardır mağdur olanlara.

Bizler "Muhacir" olarak geldik, siz ise "Ensar" oldunuz. Müslümanlık ve İnsanlık görevini en iyi şekilde yerine getirdiniz. Bizler savaş mağdurlarıyız, zulümden kaçıp Türkiye'ye yerleştik. Misafiriniz olduk. Kardeş olduk. Bizler hiç kimseye zarar etmeyi istemedik, kötü örnek olmayı asla tercih etmedik. Türk toprağında yaşıyorsak eğer kendimizi bir Türk vatandaşı olarak görüyoruz o yüzden Türkiye'ye zarar gelmesinden endişe duyarız. Emin olunuz ki Türkiye'yi kendi evimiz gibi görüyoruz. Türk insanını seviyoruz. Hiç kimsenin Türkiye'ye zarar vermesini asla kabul etmeyiz. Her kim size zarar vermek isterse onun hesabını beraber sormak için varız. Kötülere karşı beraberiz. Çirkef ve kötü emellere yönelik meyil yapanları da birlikte hesaba çekmez isteriz. "Türkiye; bizim gönlümüzde yaşayan eşi benzeri olmayan bir cennet vatandır. " Türkiye cumhuriyetine uzanan elleri beraber indireceğiz. Allah'ın izniyle biz biriz, beraberiz ve kardeşiz. Yaşasın her zaman bağrını mazlumların ahına açan büyük Türk Devleti. Yaşasın Türk Milleti.

MUHACIR SURİYE KARDEŞLERİNİZ. SELAM SEVGİ VE MUHABBETLE.

Türkiye; bizim gönlümüzde yaşayan eşi benzeri olmayan bir cennet vatandır

Bu iyi dilekleri için tüm kardeşlerime teşekkür ederim...

Saygılarımla...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.