Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

ULU CAMİDEN CENAZELERİN KALKMASI DOĞRU MU?

10 Ekim 2017, Salı 09:06

Denizli'de yaşayanlar bilir şehir merkezinde vefat eden kardeşlerimizin hemşerilerimizin cenaze namazlarının büyük bir bölümü İstasyon Caddesi ve Kayalık Caddesinin kesiştiği Denizli'nin kalbi bayramyerinin hemen dibinde olan yaya ve araç trafiğinin en yoğun yaşandığı Ulu Camiden kılınmaktadır. Bu güzergâhı kullanan sürücüler uzun araç konvoyunda dakikalarca beklemek durumunda kalmaktadır. Bu bölgeye alternatif yollarında cenaze dolayısıyla trafiği kaldırmadığını göz önünde bulundurursak hemen hemen her gün araç sürücüleri ticari araç sürücüleri otobüs ve minibüs şoförleri bu zorluğu yaşamak durumundalar...

Bilindiği gibi şehrimizde her geçen gün araç trafiği hızla artarken buna orantılı olarak yollarımız normal zamanda bile bu trafiği karşılamakta güçlük çekerken cenazelerimizin de şehrin tam kalbinden kaldırılması cenaze araçlarının cenazeye katılanların araçlarının park etmeleri ve yolların bu parkları kaldıramamasından dolayı 2.sıra park oluşturduğu için normal trafik kilitlenmektedir...

Acizane tavsiyem vefat eden ahirete intikal eden vatandaşlarımızın ikamet ettikleri mahalleye en yakın camiden veya defnedileceği mezarlıkta kılınması daha uygun olmaz mı?

Cenazemize elbette ki saygımız vardır bundan kimsenin şüphesi olmasın lakin yaşayan hayata bunun zorluğunu en azami şekilde yaşatmamız gerekmiyor mu?

Bilmiyorum bu konuda bana katılır mısınız? Sadece ben mi yanlış düşünüyorum ,Sadece beni mi rahatsız ediyor yaşanılan trafik sıkıntısı bu konunun yetkili mercilerce değerlendirilmesi gerekmiyor mu sizce?

SAYGILARIMLA...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.