Denizli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

YALNIZ DEĞİLSİN SARE

28 Aralık 2021, Salı 12:39
YALNIZ DEĞİLSİN SARE

Henüz 3 yaşında Sare, doğumundan 5 ay sonra SMA tıp 1 tanısı koyulmuş, annesi, babası 3 yıla yakın bir zamandır bu hastalıkla savaşıyor.
Tedavi olabilmesi için 13,5 kg altında olması gerekiyor ve Sare’nin yalnızca bu kiloya ulaşması İçin 1 kg kaldı. Annesi Tülay Hanım “ bazen kilo almaması İçin çocuğumu aç bırakmak zorunda kalıyorum. Bunun bir anne İçin ne kadar acı bir şey olduğunu anlıyorsunuzdur “ diyerek duygularını dile getiriyor.

Valilik izinli yardım kampanyası başlattılar, gönüllüler ile birlikte tedavi için tam 2.150.000 dolar toplanması gerekiyor ve bunun İçin çaba sarf ediyorlar.

Bizde bu kampanyayı duyurmaya Sare’ye can olmaya, nefes olmaya, umuduna giden yolda bir adım attırmaya elimizden geldiğince çalışıyoruz.
Dünya dediğimiz ne zaman biteceği belli olmayan yolda ilerlerken, bir çocuğun verdiği hayat mücadelesinde o annenin o babanın yanında olmayacaksak niye yaşıyoruz ki…
Ofiste otururken bir arkadaşım geldi ziyarete otur çay iç falan derken, cebinden poşet çıkardı ve dedi ki, oğlum harçlıklarından biriktirmiş SMA hastası Sare için yaptığınız paylaşımları görmüş ve bu parayı ulaştırmanızı istedi…

Yalnız değilsin Sare.
İnan bana o her gün gördüğün karanlık gökyüzünden o çocuğun poşetinden çıkan yıldızlar doğacak üzerine, bir aylık kazancını bağışlayan esnafın güneşi parlayacak, kocaman yürekli gönüllülerin sevgisi, alın teri, ay gibi doğacak yok edecek karanlığı asla yalnız değilsin sare…

Gerçekten insanoğlu dünyada niye vardır? Vicdani olmayan insan mıdır? İnsanı insan yapan vicdanı değil midir? Vicdansız bir yüreğin bedende ne işi vardır? İmkanı olup görmeyenler, duymayanlar, görüp de görmezlikten, duyup da duymazlıktan gelenler!
İnsanoğlu yapmadığı iyilikten de sorumludur değil mi?

Daha önce SMA hastası yağız Alp ve Egehan için başlatılan yardım kampanyaları tamamlandı. Yağız Alp iyileşme sürecinde, Egehan’ın tedavisi devam ediyor. Denizli bunu daha önce iki kez başardı, şimdi de başaracak Sare yalnız değilsin…

Sizlerden ricam SMA Sare’nin sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımları sayfalarınızda paylaşmanız ve imkanı olan dostlarınızın Sare için bir nefes olmalarını sağlamak olacaktır.

Sare’nin elini bırakmayın, Sımsıkı tutun…
Kulağına fısıldayıp deyin ki…
Yalnız değilsin Sare…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.