3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Zurnanın ‘zırt’ dediği yerdeyiz…

22 Haziran 2021, Salı 15:52
Zurnanın ‘zırt’ dediği yerdeyiz…

Milletçe işimizi hep son güne bırakmayı severiz öyle değil mi? Okul yıllarımızda büyük bir çoğunluğumuz sınava sadece bir gün kala ders çalışmadık mı? Ya da şu anda yapılması gereken bir şeyi ‘Hallederiz ya’ deyip sonraki sürece bırakmadık mı? Hem hatasız yaşamak isteriz, işimiz yolunda gitsin isteriz ama iyi olması için erken tedbir de almayız. İşte Denizlispor’un da şu andaki durumu tam da bundan ibaret…
Denizlispor’da maddi kriz sadece Ali Çetin döneminde yaşanmadı. Bu konuda kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Geçmişte birçok dönemde futbolcuların alacakları ödenmedi, sözleşmeler feshedildi, idman boykotları yaşandı. Çok uzağa gitmeyin sakın ha. Bunlar daha çok yakın dönemin örnekleri. Zaten başkanlık koltuğunu bırakanlar başarısızlıktan bırakmadılar ki hep mali kriz hep ekonomik sıkıntı haksız mıyım?
Peki bu dönemin farkı ne?
Evet… Denizlispor bugüne kadar başkanın kim olduğuna bakılmaksızın hep desteklendi. Gerek protokol gerekse iş insanları gerekse taraftarlar tarafından. Mustafa Şavluk dönemini istisna olarak çıkarabilirim çünkü taraftarla arası hiç iyi olmadı. Ama o da protokol tarafından yoğun destek görmüştü.
Bu kongrede ne mi gördük? Başkan Ali Çetin’in taraftar dahil protokol dahil tüm Denizlisporluları küstürdüğünü gördük. Öyle sönük öyle camiaya yakışmayan bir kongreydi ki ben bir basın çalışanı olarak haber çıkaramadım. Meslek hayatımda bir kongreden en kötü 10 haber çıkaran ben, bu kongreden yazacak bir şey bulamadım.
Şimdi ne mi olacak? Dedim ya zurnanın ‘zırt’ dediği yerdeyiz diye. En başa döneceğim. İşimizi son güne bıraktık. Bir kurtarıcı bekliyoruz. Ben bir ‘Süperman’ın çıkıp elini taşın altına koyacağına, kulübün kayyuma kalmayacağına inananlardanım, inanmak isteyenlerdenim. Bursaspor  545 milyonluk borcuyla hala bir şekilde yaşıyorsa biz de yaşarız. 89 milyon bu şehir için çok büyük bir para değil. 
Her şeye rağmen şunu demek istiyorum: ‘Güzel günleri yine göreceğiz’

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.