Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisan’a Kadar Ceza Yok
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisa...
17:52Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Macit Görevinden Ayrı...
Tavas Belediye Başkan Yardımcı...
17:38Dijital Belgelerde Devrim: pdf to word Çözümleriyle Metinler...
Dijital Belgelerde Devrim: pdf...
17:37PPF Nedir Sorusu Araç Koruma Teknolojisine Olan İlgiyi Artır...
PPF Nedir Sorusu Araç Koruma T...
Merkezefendi Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla iki ayrı iftar programı düzenledi. Kadın çalışanlar ve kadın dernekleriyle bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kadın dayanışmasını büyüten, mücadelesini veren ve topluma değer katan tüm kıymetli kadınlarımızın günü kutlu olsun” dedi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 10.03.2025 - 10:47
Güncelleme: 10.03.2025 - 10:47
Merkezefendi Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla iki ayrı iftar programı düzenledi. Kadın çalışanlar ve kadın dernekleriyle bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kadın dayanışmasını büyüten, mücadelesini veren ve topluma değer katan tüm kıymetli kadınlarımızın günü kutlu olsun” dedi.
İlçede Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak adına iftar organizasyonlarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi, ilk olarak gazi ve şehit aileleri için iftar programı düzenledi. Ardından 8 Mart’a özel olarak belediyede çalışan kadın personeller ve kadın dernekleri için iki ayrı iftar programı gerçekleştirildi.
Kadınlarla birlikte Merkezefendi’yi daha güzel bir ilçe haline getirdiklerini belirten Başkan Şeniz Doğan, “Bugün yine kadın kadına bir aradayız. Ramazan’ın manevi atmosferini de bu dayanışmayla taçlandırıyoruz. Kadınların gücüyle Merkezefendi Belediyesi, birçok belediyeye örnek olmuştur. Kadınlar mutluysa, özgürse ve kendini ifade edebiliyorsa toplum da refaha ulaşır. Yaşasın kadın dayanışması, yaşasın adalet, yaşasın özgürlük!” ifadelerini kullandı.
Kadınların toplumdaki yerini daha da güçlendirmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Doğan, “Kadınların ekonomik özgürlüğüne kavuşmasını çok önemsiyoruz. Bizler, birçok Avrupa ülkesinden önce seçme ve seçilme hakkını kazanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün torunlarıyız. Kadın kadının yurdudur, birbirimize destek olursak gücümüzü tüm dünyaya gösterebiliriz” diye konuştu.
Denizli Kadın Platformu Başkanı Ayşegül Odabaşıoğlu, kadın hakları mücadelesinin önemine dikkat çekerek, “Cumhuriyet’in ikinci yüzyılını kadın emeğinin ve haklarının yüzyılı yapmak için çalışıyoruz. Bu mücadelede biz kadınlar, ‘Asla yalnız yürümeyeceksin’ diyerek hareket ediyoruz. Gücümüzü de bir çift mavi gözden alıyoruz” dedi.
Merkezefendi Belediyesi’nin düzenlediği iftar programı, kadın dayanışmasını ve birlikteliğini pekiştiren duygu dolu anlara sahne oldu.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir