Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de feci kaza; 1 ölü, 1 yaralı
Denizli’de feci kaza; 1 ölü, 1...
17:50E-Ticarette Başarının Yolları
E-Ticarette Başarının Yolları
17:48Oğulgaz Gıda Gazları ile Güvenli ve Uzun Süreli Depolama Sağ...
Oğulgaz Gıda Gazları ile Güven...
17:28Denizli’nin 2040 akıllı ulaşım planı tanıtıldı: 95 akıllı du...
Denizli’nin 2040 akıllı ulaşım...
Merkezefendi Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 11.11.2025 - 13:25
Güncelleme: 11.11.2025 - 13:25
Merkezefendi Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Miniklerimizin Atatürk sevgisini ve Cumhuriyet bilincini yansıtan bu güzel eserleri görmek bizleri gururlandırıyor” sözleriyle etkinliğe katılan öğrencilere teşekkür etti.
Merkezefendi Belediyesi’nin öncülüğünde; Sevindik Nuran-Mesut Uzunoğlu, Muratdede Gamateks-Osman Aydınlı, Mehmet Karataş Kreşleri ile 100. Yıl Gençlik ve Yaşam Merkezi’nin katkılarıyla hazırlanan ‘Atatürk Sergisi’, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde ziyaretçilere kapılarını açtı.
Sergide, minik öğrenciler ve kursiyerler Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e duydukları sevgi ve saygıyı kendi elleriyle hazırladıkları resim, el işi ve sanat eserleriyle ifade etti. Açılışa öğretmenler, öğrenciler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ziyaretçilerin büyük beğenisini toplayan sergi, Cuma gününe kadar açık kalacak.
Başkan Şeniz Doğan, etkinliğe katkı sunan öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Miniklerimizin Atatürk sevgisini ve Cumhuriyet bilincini yansıtan bu güzel eserleri görmek bizleri gururlandırıyor. Bugün Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilçemizde çeşitli etkinliklerle andık. Ülkemizde güvenle, huzurla yaşıyorsak bu onun sayesinde. Bir kadın belediye başkanı olarak bugün karşınızdaysam, bu da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara tanıdığı seçme ve seçilme hakkı sayesindedir. Fikirler ölmez, Atamızın izinden bir gün bile ayrılmadan çalışmaya devam edeceğiz.”
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir