Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Merkezefendi'de 4 bin öğrenciye burs; Başvurular başladı

Merkezefendi Belediyesi, ortaokul ve lise dengi devlet okullarında eğitim alan 4 bin öğrenciye sağlanacak öğrenim yardımı için başvuruları açtı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 19.08.2025 - 15:07 Güncelleme: 19.08.2025 - 15:07
Merkezefendi'de 4 bin öğrenciye burs; Başvurular başladı

Merkezefendi Belediyesi, ortaokul ve lise dengi devlet okullarında eğitim alan 4 bin öğrenciye sağlanacak öğrenim yardımı için başvuruları açtı. 2025–2026 eğitim-öğretim yılı boyunca verilecek destek için başvurular 7 Eylül Pazar gününe kadar belediyenin internet adresinden kabul edilecek.

Başvuru süreci

Başvurular, Merkezefendi Belediyesi Öğrenim Yardımı sayfası üzerinden çevrim içi olarak yapılacak. (Başvuruların yalnızca çevrim içi alınacağı, elden başvuruların kabul edilmeyeceği bildirildi.)

Destek tutarı ve kapsam

Belediye, yüzde 100 artışla birlikte bu yıl:

  • Ortaokul öğrencilerine: aylık 900 TL,

  • Lise öğrencilerine: aylık 1.200 TL,
    ödemeyi 8 ay boyunca sağlayacak.

Toplam 4 bin öğrenciye verilecek destek kapsamında, en az 500 öğrencinin meslek lisesi öğrencisi olmasına özen gösterilecek.

Merkezefendi Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunmayı hedeflediklerini, yardımın ilçede öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere nefes olacağını vurguladı.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !