Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde Fidan Merkezi Açıldı
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde...
14:42Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı için büyük dönüşüm
Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı i...
14:08Yerel Tohum Merkezi’nden kadınlara anlamlı hediye
Yerel Tohum Merkezi’nden kadın...
14:00Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar Yine Artıyor
Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar...
Pamukkale’nin Rengi Olan Beyaz Mavi artık Pamukkale sokaklarını süsleyecek. . Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan çalışmada; binaların dış cephesi ve kaldırımlar mavi beyaza boyanıyor.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 28.07.2020 - 22:34
Güncelleme: 28.07.2020 - 22:34
Pamukkale Mahallesi mavi beyaz renklere bürünüyor. Pamukkale Belediyesi’nce “Sokak sağlıklaştırması” adı altında başlatılan çalışmalarda sona geliniyor. Sokaklar kilim motifleri ile bezeniyor. Binaların dış cephesi ve kaldırımlar mavi beyaza boyanıyor. Basın mensupları ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, burada önemli mesajlar verdi. “Güzel sokaklarıyla nam yapmış olan turizm bölgelerine hodri meydan diyoruz” ifadesini kullanan Başkan Örki, “Sokaklarına kendince bir kimlik oturtmuşlar ancak bizim Pamukkale travertenlerimizin hemen yanındaki Pamukkale mahallemizde bu kimlik tam anlamıyla oturmamış” dedi.
Göreve gelirken ‘sokak sağlıklaştırmalarını proje olarak ortaya koyduklarını anlatan Başkan Örki, “Pamukkale’ye gelecek olan misafirlerimiz açısından da bu çok önemli 250 metrelik bir alanı tamamen bitirdik, yaklaşık bir kilometrelik alanda bu çalışmayı gerçekleştireceğiz. Belediye olarak mavi ve beyaz renkleri kullanmayı tercih ettik. Biliyorsunuz ki bu renkler ferahlık hissi uyandırır. Esnaflarımızdan da çok güzel geri dönüşler aldık. Zaman içerisinde esnaflarımız da gerek dış gerek iç dizaynlarıyla bu değişime ayak uydurmaya başlayacaklar. Tabelalar da bu anlamda yenilenecek. Turizme farklı bir katkımız, eserimiz olması adına hedefimizde bütün mahallemizin bu şekilde güzelleşmesi var” dedi.