Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde Fidan Merkezi Açıldı
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde...
14:42Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı için büyük dönüşüm
Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı i...
14:08Yerel Tohum Merkezi’nden kadınlara anlamlı hediye
Yerel Tohum Merkezi’nden kadın...
14:00Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar Yine Artıyor
Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar...
Denizli’de koronavirüs vakaları gelmeye devam ediyor. Sarayköy ilçesinde bir kişi daha koronavirüse yakalandı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 10.08.2020 - 02:01
Güncelleme: 10.08.2020 - 02:01
Korona virüsün artmaya başladığı bugünlerde bir pozitif vaka haberi de Sarayköy ilçesinden geldi. Sarayköy ilçesinde şuan kontrol amaçlı evde karantinada duran vatandaşların haricinde bir de pozitif vaka ortaya çıktı.
Ortaya çıkan vakanın adresi ise Sarayköy ilçesi Ahmetli Mahallesi oldu. Ahmetli Mahallesinde ikamet eden S.Y, Kurban Bayramı’nda Denizli’nin Buldan ilçesinden gelen yakınları ile birlikte vakit geçirdi. Bayram tatili dönüşünde Buldan’a dönen yakınlarında korona virüs belirtileri görülmesinin ardından hastaneye giderek başvurdular. Yapılan testlerinin pozitif çıkmasının ardından tedavi amacıyla hastaneye yatırtıldılar.
Filyasyon ekipleri test sonucu pozitif çıkan Buldanlı vatandaşların temaslarını araştırırken bayramda Sarayköy ilçesinde vakit geçirdikleri S.Y’nin de aynı belirtileri göstermesinin ardından ona da test uyguladılar. Test sonucu pozitif çıkan S.Y, tedavi amacıyla Denizli Devlet Hastanesine yatırıldığı öğrenildi.
Kaynak saraykoy.com.tr