Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Kalite ve Estetiği Buluşturan Mimarlık ve Restorasyon Çözüml...
Kalite ve Estetiği Buluşturan...
23:36Güvenli Taşınmanın Temeli ve Şehir İçi Nakliyat Planlaması
Güvenli Taşınmanın Temeli ve Ş...
23:35Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliği: Cihazınızı İlk Günkü Perfor...
Yazıcı Bakımı ve Kafa Temizliğ...
18:23Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
Denizli’de yerel seçim sonucunun merakla beklendiği Çal’da sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilen İYİ Partili Mehmet Öztürk’ün sosyal medyada bir vatandaşla girdiği diyalog dikkat çekti. CHP adayı Ahmet Hakan’ın kendisine geçmiş olsun demediğini ifade eden Öztürk, “CHP’lilere saygım sonsuz. 31 Mart’ta CHP’ye oy vereceğimi belirttim. Ameliyat oldum, Ahmet Hakan geçmiş olsun bile demedi” dedi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 22.03.2024 - 05:29
Güncelleme: 22.03.2024 - 05:29
2019’da Millet İttifakı’nın Çal adayı olan ve seçimi Cumhur İttifakı Adayı MHP’li Fethi Akcan’a kaybeden Mehmet Öztürk, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde İYİ Parti’nin Çal adayı olarak ilan edildi. Öztürk, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz ay adaylıktan çekildi. Çal’da devam eden seçim çalışmaları kapsamında, bir CHP’li sosyal medya hesabında CHP Çal Belediye Başkan Adayıyla ilgili paylaşım yaparak, İYİ Partili Mehmet Öztürk’ü de etiketledi.
İYİ Partili Öztürk, etiketliği paylaşımın altına yaptığı yorumda; “Beni etiketlemişsiniz güzel. Her şeyden önce ben İYİ Partiliyim. CHP Adayı, 2019 Yerel Seçimlerinde Millet İttifakını mı destekledi yoksa şu an rakibi olan Fethi Akcan’ımı desteklemiş önce bunu sorgulayın. CHP Adayı, 2019’da Millet İttifakı’nı desteklemiş olsaydı; ben de şu anda kayıtsız şartsız CHP’yi ve kendisini desteklerdim. Bana oy veren CHP’lilerin hatırına ben de Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verdim” ifadelerini kullandı.
Paylaşımı yapan vatandaş ise İYİ Partili Öztürk’ün yorumunun altında cevap olarak, “Biz CHP olarak seni destekledik, senin de CHP Adayı için değil, bizim için yanımızda durman gerekiyor. Bizi yarı yolda bırakmayın” ifadelerini yazdı.
Mehmet Öztürk ise bunun üzerine, “Ben, sizlere ve CHP’ye borcumu 14 ve 28 Mayıs’ta ödedim. 31 Mart’ta büyükşehir seçimlerinde CHP’ye oy vereceğimi belirtti. Ameliyat oldum, Ahmet Hakan geçmiş olsun bile demedi" dedi.
