Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kendisini “videocu” olarak nitelendiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na sosyal medya platformu X üzerinden sert bir yanıt verdi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 17.06.2025 - 18:08
Güncelleme: 17.06.2025 - 18:08
DENİZLİ HABER –AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kendisini “videocu” olarak nitelendiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na sosyal medya platformu X üzerinden sert bir yanıt verdi. Subaşıoğlu, yaptığı paylaşımda algı belediyeciliğine karşı gerçekleri belgelerle açıklamaya devam edeceğini ifade etti.
Başkan Subaşıoğlu, sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Güzel memleketim Denizli’yi algı belediyeciliğiyle yönetmeye çalışanlara sesleniyorum: Söz bitti, gerçekler konuşacak! Bu şehre verdiğiniz zararları bir bir, belge belge, video video anlatmaya devam edeceğim. Denizli, ‘Gölgesiz Kavaklar’ın gölgesinden çıkacak!”
Subaşıoğlu’nun bu çıkışı, geçtiğimiz günlerde Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Çavuşoğlu’nun “Ben anlatacağım, videocuya da öğreteceğim” sözlerine doğrudan bir yanıt niteliği taşıyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir