Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de 'Mahallemde Maç Var' Futbol Turnuvası Başladı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen “Mahallemde Maç Var” futbol turnuvası, coşkulu bir açılış töreniyle başladı. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın başlama vuruşunu yaptığı karşılaşmayı Üst Klasman Hakemi Ümit Öztürk yönetti.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 06.02.2025 - 08:34 Güncelleme: 06.02.2025 - 08:34
Denizli’de 'Mahallemde Maç Var' Futbol Turnuvası Başladı

Denizli’de 'Mahallemde Maç Var' Futbol Turnuvası Başladı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal sorumluluk projesi kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen “Mahallemde Maç Var” futbol turnuvası, coşkulu bir açılış töreniyle başladı. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç’ın başlama vuruşunu yaptığı karşılaşmayı Üst Klasman Hakemi Ümit Öztürk yönetti.

976 Genç, 51 Takım, 10 Sahada Mücadele Edecek

Denizli Valiliği himayesinde, Emniyet Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen turnuva, gençlerin sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmasını ve eğitimden arta kalan zamanlarını spor ile değerlendirmelerini amaçlıyor. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve büyük ilgi gören turnuvanın bu yılki ayağında 8 grupta, 51 takım ve toplam 976 genç mücadele edecek. Müsabakalar Denizli’nin farklı noktalarındaki 10 ayrı sahada oynanacak.

Açılış töreni Servergazi Stadı’nda düzenlenirken, protokol üyeleri ve Denizlili milli sporcular da etkinliğe katıldı. Vali Ömer Faruk Coşkun ve diğer protokol üyeleri, sahaya inerek başlama vuruşu yapıp paslaştı. Turnuvanın ilk maçı Gökpınar Tekke ile Anafartalar takımları arasında oynandı.

Vali Coşkun: "Gençlerimizin Spora Yönelmesini Amaçlıyoruz"

Turnuvanın açılışında konuşan Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, projenin gördüğü ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bu projeyi hayata geçirirken, mahallemizdeki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı ve mahallelerimizde birlik ve beraberliği artırmayı hedeflemiştik. Bugün gördüğümüz ilgi, bu yolda ne kadar doğru adımlar attığımızın göstergesidir. Turnuvamızda bu yıl toplam 976 gencimiz, 51 takım halinde 8 grupta mücadele edecek. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”

Vali Coşkun ayrıca, turnuvanın hayata geçirilmesinde Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Borsası ve Denizli İhracatçılar Birliği’nin sportif ekipman desteği sağladığını belirterek, tüm paydaş kurumlara teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Sağdıç: "Mahalle Kültürü Canlanıyor"

Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ise, projenin gençler için büyük bir fırsat olduğunu vurguladı. Sağdıç, “‘Mahallemde Maç Var’ projesi yalnızca bir futbol turnuvası değil, aynı zamanda mahalle kültürünü canlandıran, dostluğu ve dayanışmayı artıran büyük bir sosyal sorumluluk faaliyetidir. Eskiden sokak aralarında oynanan maçlar, bugün Denizli’nin dört bir yanında yeniden canlanıyor.”

Turnuvanın geçen yıl da büyük ilgi gördüğünü belirten Sağdıç, bu etkinliğin geleneksel hale gelmesi gerektiğini ifade etti.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan: "İş Dünyasından Büyük Destek"

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, kentin sosyal ve kültürel projelerine destek verdiklerini belirterek 48 iş insanının bu turnuvaya sponsor olarak katkı sunduğunu açıkladı. Erdoğan, "Denizli, sadece ekonomik başarılarıyla değil, sosyal ve kültürel projeleriyle de Türkiye’ye örnek bir şehir. Gençlerimizin spor yapmasını teşvik eden bu projeye destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz.”

Denizli'nin Futbol Turnuvasına Büyük İlgi

Turnuvaya Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum ve Denizli’nin iş dünyasından birçok temsilci katıldı.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !