Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Evlilik vaadiyle erkekleri dolandırmışlar! Eş zamanlı baskın
Evlilik vaadiyle erkekleri dol...
17:57Merkezefendi’de ‘engelli İstihdamı Çalıştayı’ Düzenlendi
Merkezefendi’de ‘engelli İstih...
16:25Denizli'de kamyon, hafif ticari araca çarptı; 1 ölü, 2 yaral...
Denizli'de kamyon, hafif ticar...
16:17Denizli'de öğrencilerin diktiği fidanları çaldılar
Denizli'de öğrencilerin diktiğ...
Denizli’de beden eğitimi öğretmeni ve üç çocuk annesi Münire Can İslam, 6 yıllık aranın ardından spor sahalarına muhteşem bir dönüş yaptı. Milli sporcu, katıldığı şampiyonada 1 şampiyonluk ve 1 üçüncülük elde etti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 13.04.2025 - 06:00
Güncelleme: 13.04.2025 - 06:00
Denizli’de beden eğitimi öğretmeni ve üç çocuk annesi Münire Can İslam, 6 yıllık aranın ardından spor sahalarına muhteşem bir dönüş yaptı.
Daha önce birçok kez milli takım forması giyen başarılı sporcu, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Münire Can İslam, bir kolda Türkiye ikincisi, diğer kolda ise üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attı.
Azmi ve kararlılığıyla hem ailesine hem de öğrencilerine ilham kaynağı olan İslam, spora olan tutkusuyla çevresine örnek olmaya devam ediyor.
Milli sporcunun bu başarısı, memleketi Acıpayam’da gururla karşılandı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir