Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizlili yüzücü Mehmet Sarhanlı, İstanbul’daki Türkiye Şampiyonası’nda 100 ve 200 metre sırtüstüde altın, 100 metre serbestte bronz madalya kazanarak büyük başarı elde etti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 11.08.2025 - 15:43
Güncelleme: 11.08.2025 - 15:43
İstanbul’da düzenlenen Kulüpler Arası Uzun Kulvar Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası ile Yıldızlar Bireysel Yüzme Şampiyonası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Mehmet Sarhanlı, büyük bir başarıya imza attı.
Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 5-9 Ağustos 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda Sarhanlı, 100 metre sırtüstü ve 200 metre sırtüstü stillerinde Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. Genç sporcu ayrıca 100 metre serbest stilde Türkiye üçüncülüğü elde ederek kürsüye çıkmayı başardı.
Başarısıyla Denizli’yi gururlandıran Mehmet Sarhanlı, kazandığı iki şampiyonluk ve bir üçüncülükle adını Türkiye yüzme tarihine yazdırdı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir