Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Denizlisporlu futbolcular, maddi krizlerin gölgesinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret etmek üzere belediyeye gitti, başkanı beklerken ziyareti “bayramlaşma” olarak açıkladı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 28.03.2025 - 08:19
Güncelleme: 28.03.2025 - 08:19
Denizlispor’da futbolculardan dikkat çeken bir adım geldi. Takım kaptanı Gökhan Süzen önderliğinde harekete geçen yeşil-siyahlı futbolcular, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret etmek üzere bugün öğle saatlerinde kulüp tesislerinde toplandı.
Takım olarak yaklaşık bir saat önce Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne gelen futbolcular, Başkan Çavuşoğlu’nun yoğun programı nedeniyle makamında olmadığını öğrenince giriş katında beklemeye başladı. Tüm takımın bir arada görüntü verdiği anlar, basın mensuplarının da dikkatini çekti.
Gazetecilerin “ziyaretin amacı nedir?” sorusuna futbolcular, bayramlaşma amacıyla geldiklerini belirterek kısa bir açıklamayla yetindi. Ziyaretin perde arkasında kulübün yaşadığı maddi sıkıntılar ve destek arayışının olduğu iddiaları ise kamuoyunda yankı uyandırdı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir