Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizlispor’da Kongre Kararı: Urkay Yeniden Aday

Denizlispor yönetimi, eski başkanlar ve taraftarlar tarihi bir toplantı yaptı. Yeni sezon için kararlar alınırken, Mehmet Uz’dan 40 milyon TL’lik destek geldi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 24.07.2025 - 13:04 Güncelleme: 24.07.2025 - 13:04
Denizlispor’da Kongre Kararı: Urkay Yeniden Aday

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri, kulübün kaderini belirleyecek tarihi bir buluşmaya sahne oldu. Kulüp Başkanı Fatih Kazancıoğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen toplantıya, eski başkanlar Yasin Özpek, Süleyman Urkay, Mustafa Üstek ve Mehmet Uz ile çok sayıda taraftar katıldı. Görüşmelerde kulübün mevcut durumu, yeni sezon planlaması ve maddi kaynaklar detaylı şekilde masaya yatırıldı.

DENİZLİSPOR YOLA DEVAM DİYOR

Toplantıda, kulübün yeni sezonda lige katılacağı resmen açıklandı. Takımda kalmak isteyen futbolcularla yola devam edileceği ve altyapıdan gelen gençlerle birlikte toplam 39 oyuncunun sezona hazır olacağı belirtildi. Taraftarlar ise FK ya da farklı bir isimle yeni bir kulüp kurulmasına kesin bir dille karşı olduklarını ifade etti. Yönetim, böyle bir girişimin olmayacağına dair net bir taahhütte bulundu.

40 MİLYON TL’LİK DESTEK AÇIKLANDI

Toplantının en dikkat çeken gelişmesi, eski başkan Mehmet Uz’un kulübe 40 milyon TL değerinde forma ve göğüs sponsorluğu desteği sunacağını açıklaması oldu. Ayrıca Yasin Özpek ve Mustafa Üstek maddi katkı sağlayacaklarını duyururken, Erhan Ergil de sponsorluk konusunda destek vereceğini bildirdi.

TARAFTARLARIN GÜCÜ ORTAYA KONULDU

Toplantıya katılan taraftarlar, yerel yönetimlerin kulübe destek vermemesi durumunda, blok oy kullanarak bu tutumun karşısında duracaklarını net şekilde ortaya koydu. Ayrıca taraftara moral vermek amacıyla hazırlık maçı düzenleneceği ve şehir genelinde Denizlispor bayraklarıyla süsleme yapılacağı duyuruldu.

TOPLANTIDAN ÇIKAN ÖNEMLİ KARARLAR

Toplantıda öne çıkan kararlar şu şekilde sıralandı:

  • Denizlispor yeni sezonda lige katılacak.

  • Takımda kalmak isteyen futbolcular kadroda tutulacak.

  • Yeni takım kurulması düşüncesi rafa kaldırıldı; FK veya başka bir isimle çakma takım kurulmayacak.

  • Mehmet Uz, 40 milyon TL değerinde forma tedarik ve göğüs sponsorluğu desteği verecek.

  • Yasin Özpek ve Mustafa Üstek kulübe maddi destekte bulunacak.

  • Erhan Ergil sponsor desteği sağlayacak.

  • Taraftar, yerel yönetimin destek vermemesi durumunda blok oy ile karşı duracaklarını ifade etti.

  • Şehir geneli Denizlispor bayraklarıyla süslenecek.

  • Taraftara açık hazırlık maçı düzenlenecek.

 

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !