Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
16:16Pamukkale’de Spor Seferberliği: Kış Kurslarına Kayıtlar Açıl...
Pamukkale’de Spor Seferberliği...
Merkezefendi Yağlı Güreşleri büyük bir coşkuya sahne oldu. Şemikler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen müsabakalarda 750 pehlivan ve 34 başpehlivan kıran kırana mücadele etti. Finalde rakibi Mustafa Doğan Özkaya’yı mağlup eden Mustafa Taş, altın kemerin sahibi oldu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 26.05.2025 - 15:26
Güncelleme: 26.05.2025 - 15:26
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Merkezefendi Yağlı Güreşleri büyük bir coşkuya sahne oldu. Şemikler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen müsabakalarda 750 pehlivan ve 34 başpehlivan kıran kırana mücadele etti. Finalde rakibi Mustafa Doğan Özkaya’yı mağlup eden Mustafa Taş, altın kemerin sahibi oldu.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte tribünler dolarken, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Güreş Ağası Ali Çoban ile birlikte şeref turu atarak güreşseverleri selamladı. Sabahın erken saatlerinde başlayan organizasyonda, her boyda heyecan dolu mücadeleler yaşandı. Final müsabakası ise izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.
Başkan Doğan, “Ata sporumuz olan yağlı güreşleri yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz. Merkezefendi’de sporun her dalına destek veriyoruz. Tüm pehlivanlarımızı kutluyor, katılım gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir