Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Merkezefendi’de Başpehlivan Mustafa Taş Oldu

Merkezefendi Yağlı Güreşleri büyük bir coşkuya sahne oldu. Şemikler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen müsabakalarda 750 pehlivan ve 34 başpehlivan kıran kırana mücadele etti. Finalde rakibi Mustafa Doğan Özkaya’yı mağlup eden Mustafa Taş, altın kemerin sahibi oldu.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 26.05.2025 - 15:26 Güncelleme: 26.05.2025 - 15:26
Merkezefendi’de Başpehlivan Mustafa Taş Oldu

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Merkezefendi Yağlı Güreşleri büyük bir coşkuya sahne oldu. Şemikler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen müsabakalarda 750 pehlivan ve 34 başpehlivan kıran kırana mücadele etti. Finalde rakibi Mustafa Doğan Özkaya’yı mağlup eden Mustafa Taş, altın kemerin sahibi oldu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte tribünler dolarken, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Güreş Ağası Ali Çoban ile birlikte şeref turu atarak güreşseverleri selamladı. Sabahın erken saatlerinde başlayan organizasyonda, her boyda heyecan dolu mücadeleler yaşandı. Final müsabakası ise izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Başkan Doğan, “Ata sporumuz olan yağlı güreşleri yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz. Merkezefendi’de sporun her dalına destek veriyoruz. Tüm pehlivanlarımızı kutluyor, katılım gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !