Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Türkiye Şampiyonu olan Denizli ekibine Dünya Şampiyonası Şoku

Denizli’nin Türkiye Şampiyonu takımı Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kızlar Futbol Takımı’na Fas’ta düzenlenecek olan Dünya Liseliler Arası Futbol Şampiyonası öncesi kötü haber geldi. Türkiye Okul Sporları Federasyonunun ISF’ye kayıt yaptırmadığı, bu yüzden de Türkiye şampiyonu ekiplerin Dünya Şampiyonasına katılamayacağı iddia edildi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 06.06.2023 - 19:44 Güncelleme: 06.06.2023 - 19:44
Türkiye Şampiyonu olan Denizli ekibine Dünya Şampiyonası Şoku

Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Kızlar Futbol Takımı, 2022/2023 eğitim öğretim yılında 922 takımın mücadele ettiği turnuvayı kazanarak Türkiye şampiyonu oldu. Çeyrek finalden itibaren tek meslek lisesi olan takım, 22-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Fas’ta düzenlenecek Dünya Liseliler Arası Futbol Müsabakalarında, Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanmıştı. 2019’da Sırbistan’da Türkiye’yi temsil eden Denizli ekibine Fas’taki şampiyona öncesi şok haber geldi.

Buna göre Türkiye Okul Sporları Federasyonunun ISF’ye kayıt yaptırmadığı, Gençlik ve Spor Bakanlığının da Okul Sporları Federasyonunun kapatılması için yazı gönderdiği iddia edildi. Konu hakkında bakanlıktan ya da federasyondan açıklama yapılmazken, federasyonun yakın bir zamanda kapatılacağı da gelen bilgiler arasında.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !