Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ile birlikte Kıralan Mahallesi’nde şap hastalığından mağdur olan üretici aileyi ziyaret etti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 27.10.2025 - 13:20
Güncelleme: 27.10.2025 - 13:20
Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ile birlikte Kıralan Mahallesi’nde şap hastalığından mağdur olan üretici aileyi ziyaret etti. Türkiye’nin birçok bölgesinde etkisini sürdüren şap hastalığı nedeniyle büyük kayıplar yaşayan üreticilerin yanında olduklarını belirten Başkan Dere, “Üreticimizin yaşadığı her sıkıntı bizim de sıkıntımızdır” dedi.
Ziyarete CHP Denizli İl Yöneticisi Bedri Ataş ve CHP Çivril İlçe Başkanı Hatice Altıntaş da katıldı. Üreticilerle uzun süre sohbet eden Başkan Dere, çiftçilerin yaşadığı sorunları dinleyerek belediye olarak atılacak adımları değerlendirdiklerini söyledi.
Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, şap hastalığıyla mücadelede sahada titizlikle çalıştıklarını vurgulayarak, “Hayvan kaybı yaşayan üreticilerimizin mağduriyetini gidermek ve hastalığın yayılmasını önlemek için ekiplerimiz kesintisiz çalışıyor. Çevre sağlığını korumak amacıyla ölen hayvanların gömülme işlemleri yürütülüyor. Her zorlukta ve durumda hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı da ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Şap hastalığı nedeniyle hayvanlar telef oluyor, üreticimizin yıllarca verdiği emek boşa gidiyor. Zaten artan maliyetler ve borç yükü altında ezilen üreticimiz şimdi bir de bu hastalıkla mücadele ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı bu tabloyu görmezden gelemez. Üreticinin yanında olmak vicdan meselesidir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak üreticimizin her zaman yanındayız ve yaşanan her kaybın takipçisi olacağız” dedi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir