Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de şüpheli ölüm bir kişi evinde ölü bulundu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşadığı öğrenilen 74 yaşındaki Ali Aykol evinde ölü bulundu. Yaşlı adamın kesin ölüm nedeni belirlenmesi için hastane morguna kaldırıldı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 08.12.2021 - 06:30 Güncelleme: 08.12.2021 - 06:30
Denizli’de şüpheli ölüm bir kişi evinde ölü bulundu

Olay, Acıpayam Yukarı Mahallede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yukarı Mahalle Kabalılar Sokakta ikamet eden 74 yaşındaki Ali Aykol'dan haber alamayan yakınları evine gittiğinde cansız bedeni ile karşılaştılar. Bunun üzerine durum polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Eve gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

YALNIZ YAŞIYORDU

Olay yerinde yapılan Savcılık incelemesi sonrasında şahsın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazenin Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırılacağı belirtildi. Memur emeklisi olan Ali Aykol'un evinde yalnız yaşadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak Acıpayamgazetesi




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !