Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli'de 2 çocuk annesi 5. kattan kendini boşluğa bıraktı
Denizli'de 2 çocuk annesi 5. k...
17:50DTO iftarında Denizli iş dünyası tek sofrada buluştu
DTO iftarında Denizli iş dünya...
17:41Çameli’de “bereket” görüntüsü: Asfalttan su çıktı
Çameli’de “bereket” görüntüsü:...
17:33Ege güven endeksi açıklandı: Ertemur 5. sırada
Ege güven endeksi açıklandı: E...
Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Ramazan Bayramı öncesi bir mesaj yayımlayarak hemşehrileriyle geçirdikleri mübarek ayın bereketini vurguladı. Başkan Gülsever, birlik ve dayanışma ruhunun Ramazan boyunca öne çıktığını belirtti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 29.03.2025 - 13:21
Güncelleme: 29.03.2025 - 13:21
Ramazan ayının anlamını değerlendiren Yusuf Gülsever, “Bir Ramazan’ı daha geride bıraktık. Baklan’ın güzel insanlarıyla gönül sofralarında buluştuk. Ramazan, sadece oruç değil, yardımlaşma ve paylaşma ayıdır” dedi. Birlikte geçirilen anların değerine dikkat çekti.
GÖNÜL SOFRALARI VE DUALAR
Başkan Gülsever, Ramazan’ın son günlerinde de vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, “Ramazan’ın 28. gününde Baklan Alperen Camii’nde gönül soframızı kurduk, oruçlarımızı açtık. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin” diye konuştu.
BAYRAM TEMENNİSİ VE ŞÜKÜR
Mesajını şükür ve iyi dileklerle tamamlayan Yusuf Gülsever, “Ramazan’ı hayırlı şekilde yaşatıp bayramına kavuşturan Rabbime hamdolsun. Sofralarımızın bereketi eksik olmasın” dedi.




BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir