Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Kent ve Başkan Dergisi tarafından ilçeler kategorisinde 'Yılın en başarılı belediye başkanı' ödülüne layık görüldü.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 15.02.2024 - 05:12
Güncelleme: 15.02.2024 - 05:12
Denizli'de 2 dönemdir Bozkurt'ta gösterdiği belediyecilik anlayışı ile takdirleri toplayan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, bir kez daha ödüle layık görüldü. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Kent ve Başkan Dergisi’nin Kentbaşkan Ödülleri ilçeler kategorisinde ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ olarak seçildi. Çelik, ödülünü Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği Genel Başkanı ve Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel tarafından aldı. Kentbaşkan ödülleri geleneksel olarak düzenlenirken, ödül sahipleri halk oylaması ile belirleniyor.
'BOZKURT İÇİN SEVGİ İLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'
Layık görüldüğü ödül ile ilgili konuşan Başkan Çelik, 'Kent ve Başkan Dergisi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve halk oylaması ile belirlenen Kentbaşkan Ödülleri kapsamında ilçeler kategorisinde ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ olarak seçildik. Ödülümüzü Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği Genel Başkanı ve aynı zamanda Kent Başkan Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel tarafından aldık. Bozkurt için sevgi ile çalışmaya devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.