Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

200. Üye Süleyman Kocasert Oldu

200. Üye Süleyman Kocasert Oldu

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 08.01.2018 - 06:59 Güncelleme: 08.01.2018 - 06:59
200. Üye Süleyman Kocasert Oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi Başkanı Emrah Tünay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert’i ziyaret etti.

2015 yılının Ocak ayından itibaren başlatılan Fenerbahçe Spor Kulübü Denizli Şubesi olma yolundaki çalışmalar, geçtiğimiz haftalarda olumlu sonuçlanmış ve şubeleşme yolunda önemli adımlar atılmıştı.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ DENİZLİ ŞUBESİNDEN DENİB’E ZİYARET


Denizli genelinde temsilci sayısını hızla artıran Fenerbahçe Spor Kulübü’ne bir üye daha kazandırıldı. TİM Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, Denizli’deki 200. temsilci üyesi oldu. Böylelikle Denizli’de şubeleşme çalışmalarının tamamlanması için kulüp tüzüğünce gerekli olan 200 üye rakamına da ulaşıldı ve kuruluş işlemleri tamamlanmış oldu.

27 Kasım 2017 tarihinde Denizli'yi ziyaret eden Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya gelen Kocasert, böylelikle Aziz Yıldırım'a vermiş olduğu sözü de yerine getirdiğini belirterek, Fenerbahçe'ye temsilci üye olarak şubeleşme yolunda anlamlı bir katkısının olmasından dolayı gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

 




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !