Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde Fidan Merkezi Açıldı
Pamukkale’de Kadınlar Günü’nde...
14:42Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı için büyük dönüşüm
Pamukkale’de Kuşpınar Pazarı i...
14:08Yerel Tohum Merkezi’nden kadınlara anlamlı hediye
Yerel Tohum Merkezi’nden kadın...
14:00Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar Yine Artıyor
Akaryakıta Çifte Zam; Fiyatlar...
Denizli’de muhtarlık seçimini kura belirledi. Güney’in Cindere Mahallesi’ndeki seçimde Buldan İlçe Seçim Kurulunda yapılan kurada kazanan mevcut muhtar Bahtiyar Sungur oldu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 03.04.2019 - 03:18
Güncelleme: 03.04.2019 - 03:18
Denizli’de muhtarlık seçimini kura belirledi. Güney’in Cindere Mahallesi’ndeki seçimde Buldan İlçe Seçim Kurulunda yapılan kurada kazanan mevcut muhtar Bahtiyar Sungur oldu.
31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlıklarının yanında muhtarlık seçimleri de dikkat çekti. Seçimin en dikkat çeken sonuçlarından birisi de 519 seçmenin bulunduğu Güney’in Cindere Mahallesi’nde yaşandı. Mahallede muhtarlık için 5 aday yarıştı.
Oy kullanma işleminin ardından iki aday öne çıktı. Mevcut muhtar Bahtiyar Sungur ile Hasan Durmuş, 149 oy aldı. Oylar bir kez daha sayıldı ancak sonuç değişmedi. Bunun üzerine Buldan İlçe Seçim Kuruluna başvuruldu. Başvuru sonucunda yapılan kurada seçimi mevcut muhtar Bahtiyar Sungur kazandı.