Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Acıpayam Kitap Günleri'nin en anlamlı ödülü 'Mucize Yazar'a verildi

Geçtiğimiz günlerde yoğun katılımla gerçekleşen Acıpayam Kitap Günleri'nde 'Mucize Yazar' olarak bilinen Kaleli Engelli Yazar Gökhan Sağıt'a Acıpayam Belediyesi tarafından 'Cumhuriyet'in 100. Yılına Özel Yazar Ödülü' takdim edildi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 10.11.2023 - 03:41 Güncelleme: 10.11.2023 - 03:41
Acıpayam Kitap Günleri'nin en anlamlı ödülü 'Mucize Yazar'a verildi

Ege’nin en büyük kitap fuarı olan Denizli Büyükşehir Kitap Fuarı’nda okuyucuları ile buluştuktan sonra, son olarak ilçe belediyesinin katkıları ile düzenlenen Acıpayam Kitap Günleri’ne de katılım sağlayan ‘Mucize Yazar’ Gökhan Sağıt, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan tarafından onore edildi. Etkinliğin en fazla ilgi gösterilen ismi olan Engelli Yazar Gökhan Sağıt’a Başkan Şevkan tarafından katkılarından ötürü plaket takdim edildi.

“HAYATIMDA İLK KEZ BU ŞEKİLDE ÖDÜLLENDİRİLDİM”

Kitap Günleri sonrası aldığı ödülle birlikte çok mutlu olduğunu ifade eden Mucize Yazar Gökhan Sağıt, “Acıpayam Belediyesi bana 100. Yıl Özel Yazar Plaketi takdim etti. Gerçekten çok mutlu oldum. Hayatımda ilk kez bir plaket aldım. Bunun yanında Acıpayam’da bana gösterilen ilgi ve alakadan dolayı da herkese ayrıca teşekkür ederim” dedi.

“ENGELLİLERE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Benzer ilgiyi Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin fuarında ve Kale ilçesinde göremediğini ve bunun da kendisini üzdüğünü ifade eden Sağıt, “Yanımda olan olmayan herkesten Allah razı olsun. Ben engelli kardeşlerime emsal teşkil edebilme adına yazmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Serhat KÖSE




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !