Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: Dayısının Damadını Av Tüfeği ile Öldürdü

Denizli'nin Çal ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma, kanlı bir cinayetle sonuçlandı. Dayısının damadını av tüfeği ile vurarak öldüren zanlı, kısa sürede yakalandı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 15.06.2024 - 23:01 Güncelleme: 15.06.2024 - 23:01
Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Bitti: Dayısının Damadını Av Tüfeği ile Öldürdü

Olay, Çal ilçesine bağlı Kocaköy Mahallesi'nde meydana geldi. Hasan Kavak ile dayısının damadı Seyfi İpşir arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce, Hasan Kavak yanında bulunan av tüfeği ile Seyfi İpşir'e ateş etti.

Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Kurşunların hedefi olan Seyfi İpşir, olay yerinde yaşamını yitirdi. Cinayet zanlısı Hasan Kavak ise olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından İpşir'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Kaçan Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

Olay yerinden kaçan Hasan Kavak, jandarma ekipleri tarafından kısa sürede ormanlık alanda yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !