Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Aydın - Denizli otoyolunda kazada 3 kişi ölmüştü kaza ilgili yeni gelişme

9 Ocak günü sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Aydın - Denizli otobanında inşaat halindeki viyadüğün ayak temeline uçan bir otomobilde bulunan 3 kişi yaşamını yitirirken, olayla ilgili alınmayan önlemler ve ihmal iddiaları üzerine 2 kişi tutuklandı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 11.01.2024 - 19:05 Güncelleme: 11.01.2024 - 19:05
Aydın - Denizli otoyolunda kazada 3 kişi ölmüştü kaza ilgili yeni gelişme

Kazanın meydana geldiği Aydın Bozdoğan-Yenipazar Karayolu üzerinde seyir halinde olan 35 AS 4500 plakalı otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Aydın-Denizli otoyol inşaat çalışmasının yapıldığı alanda bulunan yaklaşık 10 metre yükseklikten viyadük ayak temeline uçtuğu belirlendi. Kazada otomobilde bulunan İbrahim Yaşar, Sedat Pehlivan ve İsmail Büyükgümüş hayatını kaybederken, kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yapılan kontroller sonucu, kazanın meydana geldiği inşaat alanında alınması gereken önlemlerin alınmadığı ve trafik sorumlusu ile şantiye şefinin ihmali olduğu tespit edildi. Bu kapsamda, trafik sorumlusu D.A.B. ile inşaat şefi O.Ö., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri ardından adliyeye sevk edildikleri öğrenildi. Mahkeme tarafından tutuklanan D.A.B. ve O.Ö., cezaevine gönderildi. Olayın detaylı bir şekilde incelendiği soruşturma devam ediyor. Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedenleri ise otopsi için hastane morguna kaldırıldı.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !