Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Bir günlüğüne asker oldular

Denizli’de özel insanlar, bir günlüğüne de olsa asker oldular. Gerçekleştirilen yemin töreni ile askerlik yemini eden gençler, askerlik belgelerini aldı. Kortej yürüyüşünde mutlulukları yüzünden okunan gençleri, protokol ve aileleri de yalnız bırakmadı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 15.05.2024 - 19:16 Güncelleme: 15.05.2024 - 19:16
Bir günlüğüne asker oldular

Denizli’de 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında askere gidemeyen engelli gençler, bir günlüğüne asker oldular. Denizli 11. Komando Tugay Komutanlığında düzenlenen törene Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, askeri erkan ve protokol üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen yemin töreni ile askerlik yemini eden gençler, askerlik belgelerini aldı. Kortej yürüyüşünde mutlulukları yüzünden okunan gençleri, protokolün yanı sıra aileleri de yalnız bırakmadı.

Bir günlüğüne asker oldular

Bir günlüğüne asker oldular




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !