Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
Denizli Kayak Merkezine çıkışlar kısıtlandı. Tavas Kaymakamlığı, merkezin kapalı olmasından dolayı merkeze girişlerin kısıtlandığını açıkladı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 31.12.2025 - 17:39
Güncelleme: 31.12.2025 - 17:39
Denizli’nin Tavas ilçesinde bulunan Bozdağ Kayak Merkezi’nde etkisini sürdüren kar yağışı, sis, don ve pus nedeniyle Tavas Kaymakamlığı tarafından kamu güvenliğini sağlamak amacıyla bazı tedbirler alındı.
Kaymakamlık makamının kararı doğrultusunda yapılan açıklamada, kış lastiği ve zinciri bulunmayan araçların kayak merkezine çıkışına kesinlikle izin verilmeyeceği bildirildi. Hava şartlarının daha da olumsuz seyretmesi halinde ise hiçbir aracın bölgeye çıkışına izin verilmeyeceği ifade edildi.
Ayrıca kayak tesisinin kapalı olması ve faaliyet göstermemesi nedeniyle vatandaşların can ve mal güvenliği açısından yapılan uyarılara hassasiyetle uymaları istendi. Yetkililer, alınan tedbirlerin tamamen kamu güvenliği amacı taşıdığını vurgulayarak, vatandaşlardan anlayış beklediklerini belirtti.
Tavas Kaymakamlığından yapılan açıklamada, '
Denizli Tavas (Bozdağ) Kayak Merkezi’nde etkisini sürdüren kar yağışı, sis, don ve pus nedeniyle, Kaymakamlık Makamının kararı doğrultusunda kamu güvenliği açısından bazı tedbirler alınmıştır.
Bu kapsamda; Kış Lastiksiz, zincirsiz araçların Kayak Merkezine çıkışına kesinlikle izin verilmeyecektir. Hava şartlarının daha da olumsuz seyretmesi halinde ise hiçbir aracın çıkışına izin verilmeyecektir.
Ayrıca, Kayak Tesisinin kapalı olması ve faaliyet göstermemesi sebebiyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından yapılan uyarılara hassasiyetle uymaları önemle rica olunur.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur' denildi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir